Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sidder lidt tilbage med en følelse af ikke og kunne klare det selv.

Jeg fødte en super dejlig lille prinsesse den 25/12/11 Vandet gik juleaften klokken 17 og veerne startede klokken 22. Den 25 klokken 20.15 startede presse veerne så og de fortsatte i næsten tre timer. Og det hele endte med en suge kop. De viste sig så at hun vendte lidt forkert og derfor sad fast. Nu kan jeg bare ikke slippe følelsen af jeg er en fiasko. Og at jeg fik mit barn serveret. Den drømme fødsel jeg havde ønsket blev det slet ikke til. Dog skal det siges at min lille Leonora er intet mindre end perfekt.

14-02-2012
salar246
salar246

Jeg tror sådan set at det er sværere at få barnet taget med sugekop, for så må man ikke presse og så skal man presse osv osv i stedet for bare at følge kroppens signaler. Jeg synes det er rigtig flot klaret af dig og jeg er sikker på at du er en fantastisk mor for Leonora.

Har du talt med din sundhedsplejerske om dine følelser? Du er hverken den første eller den sidste mor hun møder, der har det sådan som dig. Noget af det vigtigste er at få talt om det. Sæt ord på det igen og igen.

Kram

14-02-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...