Hvad ville i mene var retfærdigt?

Vi har bestilt nyt gulv via vores lokale tømrehandel, vi fik 24 kvm igår og fik at vide at de sidste 14 kvm ville komme torsdag. Vi har så næsten lagt de 24 kvm vi fik igår, men bliver så ringet op at de ikke kan bestille de 14 kvm vi mangler da det er udgået og har været det længe. De mener så vi bare skal pille gulvet op igen og så får vi det nye på torsdag og kan ligge det på i stedet for og så vil de have det tilbage vi piller op. Det er vi så ikke helt enige i da vi har brugt meget tid på at få lagt det her ned og så skal vi bare pille det op igen, så mener vi jo vi burde beholde gulvet og så få det nye på torsdag. Men det vil de ikke være med til så nu blev min mand irriteret og mener de selv kan komme og tage det gulv her op og så lægge det nye tilsvarende til hvor vi er kommet til. Ved ikke rigtig hvad jeg syntes har svært ved at overskue det. Hvad mener i?

14-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Fandt en løsning eller hvad man kalder det.

Min mand pillede gulvet af og var noget muggen, men nu er det gjort og det ligger på terrassen så må de hente det når de har lyst.

Det nye gulv får vi så til indkøbspris som er 69 kr i butikken står det til 120 kr så spare en del på det, så det er et lille plaster på såret og så får vi nye sandlister med til stuen også, så selvom det er træls så går det nok, nu er det væk og vi har fået alle møblerne ud af stuen og malet i den anden ende, så imorgen kommer tæppet af og lagt isoleringsplader så det nye gulv er klar til at blive lagt når det kommer torsdag.

14-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Min mand er at samme mening som dig og vi er begge sure og skuffet over det og som han fortæller nede ved tømrehandlen han smider skylden over på sælgeren da han skulle have fjernet det fra butikken.
Vil bare være så ked af at skal pille det op for det er så pænt og det andet vi kunne få var ikke lige der vi ville have men det vi har valgt.

14-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...