Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

creme og husplads?

Kan man komme lidt husplas i en creme? her tales om toblerone creme, det er smeltet toblerone der er vendt i letpisket fløde. kan man komme husplas i for at få mere stivelse så kagen bliver flottere ved udskæring? der kommer 4 lag på, cremen skal nemlig ku værer de andre bunde så den ikke klasker sammen.

14-02-2012
NyUngMor
NyUngMor

Når jeg laver kage med chokolade-creme, varmer jeg fløde i en gryde og varmer op til lige inden det koger, så tilsætter jeg chokolade og smelter det med og så tilsætter jeg husblas opblødt i koldt varm og vredet, og lader det opløses i fløde-choko-blandingen. Så hælder jeg blandingen i en plastikeholder med låg og lader det stå i omkring 8 timer. Så er det fint fast.
Til en lagkage bruger jeg:
1/2 liter fløde
300 g. Chokolade
5 blade husblas

Så har jeg til et rimeligt tykt lag.

14-02-2012
Majs85
Majs85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...