Hvilke grædsrodsbevægelser kender vi ?

Jeg har samfundsfag på HF og det går altså ikke vildt godt. Lige nu skal jeg så give eksempler på græsrodsbevægelser jeg kender.... Jeg har søgt og søgt og jeg får kun noget frem om hvad græsrodsbevægelser er, men ikke eksempler på hvem det kunne være. Nogen der kan hjælpe ? Samfundsfaget er ved at tage modet helt fra mig....tvivler pludselig på om jeg mon nogensinde bliver jordemoder. De ser nemlig gerne at man er rimelig stærk i netop samfundsfag, dansk og engelsk. Mine ynglingsfag er jo helt klart matematik (som jeg fik 2 x 12 i, kemi, biologi m.m. Men jeg VIL bare så gerne...og jeg VED at jeg ville blive en dygtig jordemoder.

15-02-2012
h76
h76

Tusind tak for jeres rigtig gode svar til mig

17-02-2012
h76
h76

Når jeg tænker græsrodsbevægelse tænker jeg EU-modstandere, atomkraftsmodstandere, kvindebevægelsen osv..

15-02-2012
snehvide
snehvide

Det er nogle gode bud i kommer med. Mit største problem er vist at skelne mellem græsrodsbevægelser, NGO´er og organisationer.

Jeg havde nemlig selv først skrevet noget om Greenpeace som værende en græsrodsbevægelse men så står der i mine papirer at NGO´er blandt andet er Greenpeace, Frelsens Hær og Kræftens Bekæmpelse. Så tænkte jeg jo at de så nok ikke var græsrodsbevægelser.....men aner det ikke.

15-02-2012
h76
h76

Hej med jer

Vium5: Jeg ved også selv at jeg ville blive en god jordemoder selvom jeg ikke ved meget om græsrødder :-) Problemet er bare at jeg i det hele taget ikke ved meget om alt det vi har i samfundsfag. For at blive jordemoder skal man som bekendt ind på jordemoderskolen...og de kræver bl.a. en god karakter i samfundsfag. Suk suk og atter suk.

rillemor88 og SØKOEN: Jeg havde selv fundet frem til siden i henviser til, men jeg synes ikke rigtig at den hjælper mig. Men tak alligevel.

15-02-2012
h76
h76
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...