Kobberspiral/ sterelisation(staves​)

Har snakket med min læge da jeg desværre tager de her 3. Generations p-piller. Vi snakkede så kobberspiral, nogen der har erfaring med den? Både godt og skidt. Snakkede så med min mand om der da jeg kom hjem og vi snakkede om han måske skulle blive steriliseret i stedet for men han er helt usikker på det da jan er bange for det ændre noget på sexlyst og følelse osv. Er der nogen af jeres mænd der er blevet det og hvordan har det været efterfølgende med sexlyst osv.? Så ved ikke rigtig endnu hvad vi skal vælge.

16-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Det koster ikke noget at blive stereliseret mere der er blevet ændret med den nye regering, så selv brevet lægen havde hvor det stod i for troede ikke på det.

Grunden til vi vælger sterelisationen med min mand er fordi han er syg og ikke ønsker flere børn, og indgrebet er ikke så stort hos mænd som ved kvinder.

16-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ja jeg er også gravid på en kobber-spiral og syntes at det er noget man hører ofte herinde:(

der er lige en ting i skal være opmærksom på med sterilation , det koster desværre stadigvæk penge,ikke sagt at de ikke er givet godt ud,men for vores vedkomne skal der spares lidt op for at få det ordnet:(ifølge min læge skulle priserne ligge på ca. 6.000 for mænd og ca. 20.000 for kvinden......

K.Jannie

16-02-2012
janniesevik
janniesevik
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...