Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ER FØDSLEN IGANG? :/

Hej alle,  Som overskriften siger, er jeg meget i tvivl om hvornår man er sikker på at fødslen er igang - de sidste par dage har jeg haft ekstremt ondt i min lænd, numse og ikke mindst mine ben, vågner om natten fordi det gør så ondt, men hverken mit vand er gået, eller min slimprop og tegnblødning har der ikke været noget af. Grunden til min tvivl er, at jeg ikke føler der er en regelmæssighed i mine smerter , de er ofte bare konstante. I dag har jeg så haft ondt samtidig med at min mave konstant er hård, som en plukve. Er det tegn på at fødslen er igang eller nærmer sig? Er lige nu i uge 39+1. :)    Glæder mig til at høre Jeres svar.. :)

16-02-2012
Århusomegn
Århusomegn

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

17-02-2012
Århusomegn
Århusomegn

Har kontaktet FG, men har ingen regelmæssige veer, så det er bare falsk alarm indtil videre. Har det helt fint - var inde for en uge siden med "falske" veer, hvor det gik i stå af sig selv, og der blev jeg tjekket for blærebetændelse og der var ingenting. :) 

Tror bare, at jeg desværre må lade tiden arbejde for mig! :) Han kommer vel når han er klar, selvom det godt kan føles, som et vakuum af frustationer, når man bare gerne vil se det lille mirakel! :)

17-02-2012
Århusomegn
Århusomegn

Min slimprop gled ud for c.a 12 timer siden. Og det eneste, der er sket, er 3 snydeveer over dagen. Eller modningsveer, som jordemoren kaldte det.

Men når du er i uge 39 er der jo mindre end 3 uger til ;-)

16-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Det kan da godt tyde på at koppen er ved at gøre sig klar:)

hvordan går det med dig......??

16-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 5 måneder

Øv Øv.. :) Men ja, man skal nok væbne sig med god tålmodig.. Men min slimprop er gået for en times tid siden, så håber det er tegn på en modning.. :)

16-02-2012
Århusomegn
Århusomegn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...