SÅDAN UNGÅR (minimerer)DU STRÆKMÆRKER!

Da jeg var gravid var jeg utrolig bange for at få kæmpe røde strækmærker på min mave. Der findes en masse dyrer cremer og olier som koster en formue, da man skal bruge det 2-3 gange om dagen. Nogle af disse olier/cremer er der også parfume og parabener i. Jeg købte derfor en rigtig god babyolie, som jeg smurte mave og lår og bagdel ind i ca 3 gange om dagen. Jeg er sikker på det er det der har gjort at jeg ingen (kun få hvide, meget små revner, som der kun er mig selv der kan se i spejlet) strækmærker har fået selvom jeg tog knap 20 kg. på under min graviditet. Prøv det, det er det hele værd! Du kan jo prøve at lokke med manden/kæresten, så han kan smørre dig ind (det er lækkert)... ;-)

16-02-2012
BetinaKap
BetinaKap

Mon jeg er adopteret så??
En skriver man kan se på sin mor, og min mir ejer ikke skyggen af et stræk mærke, jeg derimod ligner en zebra på maven ;)

Men nej olie, creme ol virker ikk

16-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Jeg smurte med mavecreme fra Matas og den synes jeg virkede perfekt. Ikke på grund af strækmærker men fordi mit mave skind var så ømt. Jeg fik stræk mærker og det er bare mine minder om 3 graviditeter... SKidt med det.

16-02-2012
Nettekob
Nettekob

Man skal bare se på sin mor, så kan man få en idé om man får strækmærker eller ej.Men: det er da hyggeligt at smøre sig ind i olie, det er det da!

Hilsen fra en gravid i 38. uge, der nu har al mave syd for navlen dækket af strækmærker. Havde ellers læst i et blad (Gravid) at Arganolie i modsætning til alt andet skulle virke imod strækmærker. Dét passer så ikke..! 

16-02-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

dejligt at du ingen strækmærker fik,men det er homonelt,og så ligge det lidt i arv fra mors side har jeg hørt......

jeg har selv 3 børn uden at smørre og ikke et eneste strækmærke,hverken på barm elle mave:)

16-02-2012
janniesevik
janniesevik
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...