Update på huskøb og hjemvenden til Danmark

Som nogen af jer måske tidligere har læst, så gik vores drømmehus til nogle andre købere lige for næsen af os 4 timer før de andre køberes frist udløb. Grrr.... Men vi er ikke sådan at vælte af pinden, og selvom vi var skuffede, kede af det og lidt chokerede i nogle dage efter, så er vi hurtigt kommet op på hesten igen. Vi er nu ved at købe grund, og så bygger vi selv. Så får vi nemlig noget der er endnu federe :-) Vi er lige nu i gang med at få foretaget jordbundsprøver, og hvis alt er som det skal være så er vi ejere af en byggegrund. (Vi har forbeholdt os at handelen kan gå tilbage, hvis der viser sig at være problemer). Vi har et byggemøde med Lind & Risør i påsken, så nu sker der endelig noget. Det betyder så desværre, at vi skal hjem i en lejebolig i et års tid, men så slipper jeg i det mindste for at skulle bo hos min svigerfamilie i 2 måneder, som først planlagt. Min mand har talt med sin chef og fået lovning på, at han kan blive i jobbet og arbejde halvdelen af tiden i Kbh og halvdelen af tiden i Bxl. Jow, jow... det hele flasker sig! Håber jeg......

17-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

Scheibye: Hvad har I mon oplevet? Det er sjovt, når man fortæller, at man skal bygge, så er det tit det første folk siger. Pas nu på I ikke kommer galt afsted og man hører en masse historier om problemer med mangler, klamphuggeri, byggesjusk, konkurser osv. osv. Men for 99 uf af 100 går det jo godt, så det er absolut ikke noget vi tænker på. Vi synes selv vi er grundige og forsigtige, og har vores advokat på sagen allerede nu, og han skal jo også godkende entreprisen osv. 

Det er lidt ligesom når man er gravid, så fortæller folk millioner af historier om grimme fødsler osv.

Jeg vil nu gerne høre, hvad det er I har været igennem?

Vi glæder os bare over, at vi skal bygge vores eget hus og kan få det lige som vi vil. Det er en stor drøm!!

17-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

Ja, det er dejligt og spændende, og vi blev enige om, at når vi ikke kunne få drømmehuset, så kunne vi da bygge det selv.

Det er sjovt du siger det MorHeidi, for da huset gik fra os var det min mand, som var mest ude af den. Jeg blev ved med at sige, at det var et tegn, og at der ville komme noget bedre til os. Og nu har vi altså taget sagen i egen hånd.

Inden vi tog herned var vi meget, meget tæt på at købe en grund, for der er nogle nye udstykninger i den del af Holbæk, hvor vi gerne vil bo. Vi sprang dog fra, da vi skulle herned, fordi vi ikke vidste, hvordan vores fremtid så ud.

Vi har nu valgt en grund, som vi har kigget på flere gange, og som vi synes er perfekt. Den koster lidt under kr. 1 mio. og så bygger vi et hus til ca. kr. 2,5 mio. + det løse, og så er det næsten den samme pris. Huset vi købte kostede kr. 3,4, så der er ikke vildt stor forskel.

Vi har blot overvejet, om vi egentligt orkede at skulle flytte to gange, om vi orkede et byggeprojekt, samtidig med, at jeg gerne vil være gravid og vi måske om et år står med en lille baby osv., osv. Men da der ikke er nogle huse på markedet lige nu som opfylder vores drømme, og da vi ikke gider at vente i uvished, så har vi valgt at gøre det alligevel. Og nu er vi faktisk rigtig glade for beslutningen. Vi håber bare, at alt er som det skal være.

17-02-2012
Bruxmor
Bruxmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...