Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Til jer med drengebørn

Problemet er at vi har en datter på snart 5 og en søn på snart 3......vores søn er meget piget....vil gerne klæde sig ud i kjoler, lege med dukker m.m. Manden og jeg har tit snakket om, om han måske bliver bøsse!!!! Gør han, vil vi jo stadig være hans forældre og støtte ham i tykt og tyndt. Men er det bare en fase han skal igennem? Skal siges at han i alt sin tid kun har været sammen med piger i sin dagpleje.

17-02-2012
jp0709
jp0709

Uh, jeg har netop skrevet en opgave om køn. Og når jeg læser om dine bekymringer, håber jeg meget for din søn, at han ikke er homoseksuel. Jeg håber ikke, at I er så fordomsfulde, som I lyder. Hvis din søn er homoseksuel, er han ikke blevet en anden, han er netop den samme som han altid har været.

Men som mange andre siger, så er man ikke automatisk bøsse, fordi man leger med kjoler og dukker. Så du kan slappe af i nogle år endnu.

18-02-2012
Lofl f
Lofl f

Sådan var min fætter også da vi var børn. Han ville altid være dame i vores rollelege. Han er i dag lykkelig gift med en mand *LOOOOL*

Ej, det er nu rigtigt, men mange små børn er altså ligeglade med kønnet. Mine piger er også nogle gange en ridder. Måske er du bare en "stjerne" / mors dreng og han ser rigtig meget op til mor. Så det er da klart, at han gerne vil være en pige-helt som dig :-)

Desuden kopierer han jo storesøster!

18-02-2012
Johannesmor
Johannesmor

Min mands holdning til at vores sønner fra de var helt små elskede at lege med pigelegetøj og klæde sig ud, var og er, heller nu end når de er 15 år. Det bliver nemlig svært at forklare;-)))

18-02-2012
karin32
karin32

he heeee jamen man tænker bare så mange ting, nå banditten ikke bare vil lege med biler m.m. :-) men dejligt at høre jeres drenge er lige sådan :-)

17-02-2012
jp0709
jp0709
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...