Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gemmer mig for kæresten :(

hej allesammen.. For to måneder siden fik jeg en dejlig datter, det har desværre gjort at min krop har ændret sig meget. jeg føler mig ulækker og usexet. kan ikke tåle og se min mave og lår med strækmærker. derfor har jeg sovet med tøj på siden jeg har født, så min kæreste ikke ser min krop. og kan slet ikke klare tanken om sex med ham. men jeg kan jo ikke holde ham hen for altid, på et tidspunkt kan han jo nok ikke vente på mig mere. andre som har prøvet det, og kommer man over det på et tidspunkt ?

19-02-2012
lonie1
lonie1

jeg tro din kæreste er ligeglad med hvordan dine lår og maver ser ud,det var nok ikke det han blev forelske i dengang, det var nok det som var indeni i dig, lad være med at være så hård ved dig selv og vær ligeglad med dine lår og mave

19-02-2012
gotulle
gotulle

Først stort tillykke med jeres datter. Og så er det altså en meget normal reaktion at man føler sig usexet, herreste gud det er KUN 2 måneder siden du har født :o)

Prøv fortæl din kæreste hvordan du har det, det er jo ikke sikkert han ser sådan på det som du gør, og som du selv er inde på, kan  du jo ikke blive ved med at holde ham hen :o)

Kram til dig :o)

19-02-2012
10na73
10na73
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...