Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Dengang vi gik i skole...

Der var man (jaja generaliserer lidt nu) enten gode til matematik eller sprog. Saadan var det vel med de fleste og da man (hvis man gjorde det) skulle i gymnasiet, skulle man vaelge sproglig/matematisk linie. Saadan er det ikke her paa ungernes skole, helt op til gymnasiet skal man have baade det ene og det andet, lige meget.... Egenligt lidt svaert, hvis man nu har mere interesse og er bedre til fx sprog end matematik...   Hvad blev I ? Matematisk eller sproglig student ? Jeg blev intet af det, da jeg tog en 2-aarig HF istedet :)

19-02-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg var en lille smule i tvivl om hvad jeg skulle vælge, for de eneste fag jeg ikke var så glad for, var tysk og idræt. Men jeg endte da med at blive matematisk student. Og kæmpede videre med tysk som mit andet fremmedsprog. Engelsk havde jeg det helt fint med.

Jeg har en naturvidenskabelig bachelorgrad og er nu ved at færdiggøre kandidatuddannelsen i et sprogfag, så jeg skal snart ud at undervise i de to størte fag i skolen, som mange netop mener, at det er enten eller.

Jeg husker det som om, at nogen af de piger jeg gik i klasse med i folkeskolen var udmærket med i matematik, men valgte den sproglige linje i gymnasiet. Det øjeblik de fik at vide, at de var optaget i gymnasiet var det som om, at de bestemte sig for, at matematik var en by i Rusland. Rigtigt synd, at det var mentaliteten.

Det er da helt klart bedst, hvis hver elev kan gøre sin uddannelse så personlig som muligt, så man kan blive bedre til de fag, der interesserer en. Men jeg synes det er fint, at man bliver tvunget til at have sprog, selv om man er bedst til naturvidenskab og omvendt. Selv om det hele ikke bliver til et 12-tal, så får man større viden om faget end man ellers ville have haft.

19-02-2012
Lofl f
Lofl f

Matematisk student, men jeg er sproglig uddannet i engelsk og fransk. Derudover taler jeg tysk og italiensk! Så jeg kan vist godt sige, at sprog er min force.

19-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

højere handelsskole, som må siges at være en blanding at sprog og tal...

19-02-2012
snehvide
snehvide

Jeg var ikke god til noget som helst af det  :0)

Jeg tog en hf, og senere blev jeg bager.  

19-02-2012
Pivdyr
Pivdyr

Sproglig, men tog senere en Hg:-)

19-02-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...