Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

andre gravide med colitis eller crohn?

jeg er gravid i 15. uge og har været sygemeldt den sidste måned fordi jeg lider af en kronisk tarmsygdom. der vil ikke rigtig komme ro på min tarm og jeg har faktisk først for nylig fået rystet ud af mine læger hvilke konsekvenser det kan have for mit barn. hvis sygdommen ikke kommer i ro er risikoen for fortidlig fødsel forstørret og der er også risiko for at barnet ikke tager nok på i vægt. vi har prøvet at joke det lidt væk herhjemme med at det måske heller ikke ville gøre så meget da min kærestes mor blev sat igang 14 dage før termin da han allerede der vejede over 5 kg, så hvis vores baby slægter ham på ville det måske gå hen og blive et normalvægtigt barn, men det er jo ikke spøg det hele. jeg har en bange anelse om hvorfor min sygdom ikke vil finde ro, og jeg ved at psykisk pres er en afgørende faktor for om den får ro. jeg har en meget lidt forstående arbejdsplads og er sågar blevet ringet op af min kollega på 20 år og fået at vide at hun fandeme håbede at jeg var rigtig syg for de havde det godt nok svært i butikken når jeg bare sad derhjemme og nassede på samfundet. den gjorde pænt ondt at få i hovedet.  jeg vil bare høre om der er andre med samme sygdom som mig og hvordan jeres sygdom har det i forbindelse med graviditet? jeg vil selvfølgelig også rigtig gerne høre fra alle jer andre da jeg er helt ny herinde :) kh. mmdj

20-02-2012
mmdj
mmdj

tak for jeres kommentarer, jeg ringede til min fagforening for at spørge hvordan jeg skulle forholde mig til det hele. jeg har nemlig også en lille enelse om at min chef ikke taler specielt pænt om mig når jeg ikke hører det, hun er bare klog nok til ikke at fortælle det ligeud til mig. det er mere endn hvad man kan sige om min kollega. jeg har selv måtte lægge ører til min chef`s mening om nogle af hendes tidligere ansatte og det var ikke småting de fik med på vejen så jeg tror ikke det er meget anderledes med mig. hun er generelt enormt uprofessionel omkring hendes rolle som chef.

20-02-2012
mmdj
mmdj

hej...

jeg lider af crohn. Jeg er ikke gravid nu,  men har en søn på 2 år. Fik medicin under min graviditet og fik mega udbrud da jeg havde født. Men mens jeg var gravid var der nogenlunde ro i sygdommen...Prøv at vent og se om der ikke kommer lidt ro når du når lidt længere hen - det skete med mig...Jeg var oz sygemeldlt fra 2 måned, da det er en stor belastning for en syg krop.

Jeg fik planlagt kejsersnit da min endetarm ikke ville kunne holde til at føde normalt.

Du er velkommen til at spørge om alt.

Hilsen Silje

20-02-2012
mrssilje
mrssilje
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...