Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Rasler jeres børn idag ?

Der går en flok unger rundt her i byen idag tror de er en 6-7 stykker, de har gået hele dagen og går og holder øje med hvornår man er hjemme. De har været her 3 gange men har ikke åbnet da jeg ikke vil give dem penge, de er ikke engang klædt ud. Og det er penge alene de går efter, ved de fik slik et sted hvor de blev meget utilfredse og hun blev kaldt dumme kælling osv. Syntes det er forfærdeligt at se får lov at gå rundt sådan af deres forældre😳

20-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Den store har, hun er 7. Hun fulgtes med 5 andre piger, og den enes forældre. Kom hjem med en stor pose slik, og 26 kr og var pavestolt:-) Det er første gang hun har gjort det. Tror der har været 7-8 hold unger her, som alle har været udklædte, og har sunget og de har alle fået omkring 5 kr hver. Så kom der lige to store (12-13 år), som bare ringede på, og da jeg åbnede råbte de bare "Slik eller ballade". Altså, den ene havde en sort sæk på, den anden ingening. Må nok indrømme, at de fik ikke noget!

Men kommer de , udklædte og syngende, så giver jeg gerne

20-02-2012
AKBR
AKBR

Min er også for lille, og så bliver der slet ikke raslet her hvor vi bor, så der har ikke været nogen.

Fastelavn ligger søndag, så det er også der man skal rasle. Men nogen har måske lavet det om, fordi børnene alligevel skal klædes ud om mandagen til børnehave/skole.

Vi raslede altid som børn, gik hele byen rundt og kom hjem med en kæmpe pose slik. Det var en meget stor oplevelse hvert år! :)

20-02-2012
Lofl f
Lofl f

Havde besøg af et sæt udklædt søskendepar i går der sang, så de fik også lidt hver. Men hvis de ikke havde været klædt ud og ikke havde sunget havde de heller ikke fået noget.

20-02-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Nej, mine børn rasler ikke. Var det ikke fastelavn i går? 

Nå, men ang. de drenge, så tror jeg næppe, at der findes nogen forældre, som synes det er i orden at kvittere med et "dumme kælling". Måske skulle du tage at ringe, så de lige kan få en anelse mere "vejledning" ;-)

Hvis der kommer nogen her, så får de..

20-02-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...