skal jeres spar op til større ting????

hejsa jeg nysgerrig for at høre om jeres børn skal være med til at spar op til større ting til værelse, min datter arve en DVD maskine da min far døde og er den gået istykke og nu har hun fået at vide af plejefamilie at hun skal spar 200 kr op så kan hun få ny maskine og så betale de reste og min datter er så stolt over at hun er gået igang med at spar op for min datter har 3 opgave som hun kan lave ved dem og hver opgave kan hun få 5 kr, så min datter har være igang med at regne med hvo mange opgave hun skal lave for at ha 200 kr, synes det er rigtig god måde at give en forståelse for at ting ikke bare komme dumpen at man skal ha tjent nogen penge for kun få nogen ting   knuss

20-02-2012
gotulle
gotulle

Ja, det skal de da. Det gør vi andre jo også!

Her kan Freja selv vælge, hvad hun vil tjene. FX får hun 3 kr for at tømme opvaskeren, så må hun gøre det så tit hun vil! Der kan også være andre ting, som fx hjælpe med at støvsuge, eller andre opgaver hun kan få penge for.

Der er så også ting hun SKAL gøre, hun ikke får noget for, men generelt skal hun selv spare op til store ting, elelr ønske dig til jul og fødselsdag.

Nu lige en dvd skal hun slet ikke have på værelset, men det er jo en HELT anden diskussion;-)

 

Jeh mener børn har godt af at lære, at ting ikke bare kommer dumpende, men at man også selv skal gøre en indsats

20-02-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...