De søde kommentar ;)

Gustav har Idag holdt en ekstra fridag sammen med mig ;) da vi havde hygget i morges blev det altså tid til lidt husligt i form af rengøring, Gustav ville hjælpe hvilket jeg jo selvfølgelig ikk dage nej til ;) da vi er godt igang bliver det tid til formiddags frugt som vi spiser på gustavs værelse ved hans lille bord :) utrolig hyggeligt!!! Mens vi sidder der siger Gustav: mor!!! Far gør rent, mir og Gustav hyg!!! Ohh jeg behøver vel ikk sige rengørings spand og klud blev sat på plads og så blev der igen hygget og leget så må resten af rengøringen vente!! ;)

20-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Moderen er da bestemt i sin bedste alder ;) 25 og har planer om at blive 25 igen til sommer :) 25 er jo også den sjoveste alder LOOL

21-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Hovslund jeg mener os de er ca samme alder Gustav er fra juni 09 så 2 år og snart 8 mdr :) kender det med at man siger nu er det den sjoveste alder og måneden efter er så bare endnu sjovere ;) kan se det er det samme med Johannes syntes os han er i en sjov alder ( jeg skal selv opleve det hele alderen) han er simpelthen i alt !! Men sjov og dejlig er han ;)

21-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Elsker den alder han har nu, syntes simpelthen det bliver sjovere og sjovere for hver dag der går ;)

20-02-2012
PepsiMax
PepsiMax

Mir og Gustav er selvfølgelig mor og gustav = iPhone fejl

20-02-2012
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...