Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

flademave??

jeg er en 158 cm og vejer 62 kg. jeg føler mig ikke tyk men har en mave som om jeg er i 5 måneder. en gang i mellem hører jeg bemækninger om at jeg gravid eller ?? jeg har begyndt på mave træning og det er almindlige bøjninger. det gør ondt i mave skindet, men har ikke mærket forskel. kender I gode fif til at jeg får min mave flad eller i hvert fald nogen lund så jeg ikke ser gravid ud. håber der er nogen der kan hjælpe.

21-02-2012
maxi5
maxi5

tak for svaret Addie

nej det er obslut ikke forsent svar.

hvad er bailine?

14-03-2012
maxi5
maxi5

Et lidt sent svar måske men hvad med at prøve den der tunge hula hop ring.. Ellers hvis du har penge til det kan du prøve bailine det er temmelig dyrt men meget efektivt.. Jeg tabte selv 39 cm fordelt på mave arme ben og bryst efter bare 5 behandlinger men så slap pengene op for mit vedkommmende...

13-03-2012
Addie
Addie

Ved I om ondt i mave skindet efter bøjninger er tegn på at det virker?? eller hvad?

21-02-2012
maxi5
maxi5

Tak Lofl.

Det er fedt lag for når jeg mærke så er det et tyk lag.

Jeg har født for 2 år siden og jeg tror den er blevet værre siden efterår hvor jeg stoppet med at amme min søn.

jeg må blive ved med at lave bøjninger så

21-02-2012
maxi5
maxi5

Er der meget løs hud eller er det fedt?

Hvis det er fedt, skal du i gang med at fedtforbrænde. Man kan desværre ikke lave bestemte øvelser, så man selv kan bestemme hvor fedtet skal forbrændes fra. Men hvis du kommer ned på en lav fedtprocent, burde der jo ikke heller ikke være meget tilbage til maven.

Mavebøjninger er en god ide, men så længe der sidder et lag fedt udenpå de toptrænede mavemuskler, så kan de ikke ses.

Hvis det er løs hud, er der ikke så meget at gøre. Du kan håbe på, at det trækker sig sammen, hvis det ikke er lang tid siden du har født. Ellers må du leve med det, eller få det opereret, hvis du er færdig med at få børn. Du kan også prøve at få sådan en shaper-ting, man kan købe hos undertøjsbutikker. Sådan et par meget stramme par underbukser, der helt op til brystet. Så bliver maven presset ind, og er ikke så tydelig.

21-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...