Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad laver I idag ?

Jeg har vaeret paa tur med Mathilde's klasse det meste af dagen, lige hjem et par timer, hvor jeg fik vasket 1 maskine toej, bagt en gang boller. Saa til moede paa skolen, hjem og hygge lidt med ungerne og tage vasketoejet ind. Nu laver Gustav lektier, Mathilde er faerdig og er koert over til en veninde, Victor er til Rugby og jeg er i gang med at lave lammegryde til os :)

21-02-2012
schweizmor
schweizmor

Hej har jeg vasket en masse tøj, som nu skal lægges sammen, men jeg er helt energiforladt. Jeg burde nok have løbet en tur i dag, da mit gymnastik blev aflyst. I stedet hentede jeg tidligt og købte ind, hvor jeg mødte en fra min mødregruppe, som kunne fortælle, at hun er gravid igen. Nu skal jeg altså ikke høre om flere graviditeter! Altså så længe det er andres.

Nu sidder jeg bare i sofaen med computeren, men burde lægge tøj sammen eller lege med M ... i aften skal jeg se det der føde-program og prøve at komme tidligt i seng, så jeg er frisk til en masse ting i morgen..

21-02-2012
Lofl f
Lofl f

Lavet en genbrugsstation, så vi får sorteret. Gået en tur. Og nu er jeg ved at bage pandekager

21-02-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Jeg sidder på arbejde og venter på klokken bliver 15.00 så jeg har fri og kan få hentet ungerne, syntes dagen har sneglet sig afsted og sidder med en masse grafisk jeg skal have færdig til hjememside så er helt færdig i mit hoved, kan ikke mere idag..

Skal når jeg har fri hente Signe i vuggestue, så Jeppe i børnehave vente på manden kommer hjem så jeg kan komme til gymnastik med Jeppe mens han og Signe er hjemme også står den på pandekager til aften og ellers afslapning da jeg var afsted hele aftenen igår og det kan mærkes...

21-02-2012
IreneI
IreneI
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...