Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

4 års undersøgelse og vaccine ?

Har bestilt tid til Andreas ved lægen i morgen til 4 års undersøgelse og vaccine. Da jeg tidligere i dag fandt hans "Barnets bog" frem som vi i sin tid fik da han blev født af SP, står der ikke vaccine ved 4 års undersøgelse, først ved 5 års undersøgelse. Så nu bliver jeg da helt i tvivl... er det først næste år han skal vaccineres ? Eller er det bare en gammel udgave af "barnets bog" jeg har fået udleveret ?

21-02-2012
Expa
Expa

Endnu engang må jeg konstatere at det er moren der bekymrer sig mest ;S

I hvert fald giver det over alt forventning ved lægen. Jeg tror Andreas mest var bange for hvor ondt det ville gøre, men da han fik vacinnen græd han slet ikke og sagde at det kun gjorde ondt et lille øjeblik :)

Så det er jo super skønt og moren skulle måske begynde at opfatte at hun har en stor dreng der slet ikke er så pivet alligvel ;O)

22-02-2012
Expa
Expa

AAARGH ZAK ! Det gad jeg måske ikke vide lige nu ;O)

Men nå, der er jo et helt år til, og forhåbentlig er han mindre pivet til den tid :)

I dag tog han kæmpe skridt i legeland ! I starten ville han overhovedet ikke høre tale om at prøve de store rutchebaner, men på et tidspunkt sidst på dagen gik jeg på toilet og da jeg kom ud så jeg ham og kammeraten på den store rutchebane hvor de suste afsted uden jeg var der ... fantastisk syn :O))))

21-02-2012
Expa
Expa

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt ;O)

Men Andreas er altså lidt pivet ind i mellem og på apoteket sagde de også at det jo kun lige var det øverste hud der blev bedøvet, så det ville gøre ondt uanset, men jeg tænker at det måske kan hjælpe ham psykologisk.

Men de ved godt nok også hvad de vil have for dem da, troede næsten det var en diamant jeg købte ;O)

21-02-2012
Expa
Expa

Det var jo også det jeg synes at kunne huske, så derfor blev jeg noget overrasket da jeg så det ikke stod i bogen og n har jeg jo også gået og forberedt Andreas på det og købt trylleplaster :)

Men tak for svar :)

21-02-2012
Expa
Expa
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...