Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er her nogen fra Holbæk? Spørgsm. vedr. børnehave

Vi er skrevet op til én bestemt børnehave, som vi ved, at vi kan få plads i 1/7. Mathilde har egentlig børnehavealder allerede 1/4. Men vi venter gerne, da vi kan få farmor til at passe de 3 måneder. På den måde undgår vi for mange skift. Pladsanvisningen har dog oplyst, at hvis vi vælger en anden børnehave i samme distrikt, så kan vi få plads allerede 1/4. Så nu er vi pludselig kommet i tvivl om, om vi skal vente til 1/7 eller om vi skal sende hende i børnehave allerede pr. 1/4. Hun er SÅ børnehaveklar, og synes egentligt også, at det er lidt synd, at hun skal gå så mange måneder uden rigtigt at være sammen med andre børn. Vil meget gerne lige høre nogle erfaringer fra en Holbækker... :-)

22-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

Vi har desværre ikke mulighed for at tage forbi og se den institution, hvor vi kan få plads 1/4, da vi bor i udlandet og ikke kommer til Danmark før til Påske. Det er derfor jeg spørger. Den anden institution kender vi godt.

Den det handler om er Munkevængets Børnegård. Pladsanvisningen sagde, at det var en meget eftertragtet institution, men jeg mangler nogen der vil dele deres erfaringer med lige præcis den institution.

I øvrigt går spørgsmålet også på, hvorvidt det er synd at lade hende være hjemme ved farmor i 3 måneder?

22-02-2012
Bruxmor
Bruxmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...