Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvor lang tid mellem jeres børn?

Jeg har en dreng på 15 måneder og har lige fundet af at jeg er gravid igen. Det var ikke liiiige meningen det skulle gå så hurtigt, men manden kan vist ikke kigge på mig uden der er bingo :-) Men når nu det er sket, er det jo dejligt at børnene kommer til at være tæt på hinanden og forhåbentlig få en masse glæde af hinanden. Hvad med jer - hvor langt er der mellem jeres børn og hvad synes i er fordele/ulemper?

22-02-2012
annml
annml

I min familie er der 5 år mellem mig og min lillebror. Vi har haft store skænderier og slagsmål som børn.. indimellem kunne vi fint lege sammen,men ikke for længe af gangen. Jeg følte enorm stor jalousi i barneårene og havde meget svært ved at dele min mor og far med en anden.. Som voksne har vi et super godt forhold og har i teenageårene stået nogen enorme forhindringer igennem sammen, hvilket har givet et stærkt bånd! Vi har så en lillesøster, som er  16 år yngre end mig.. Hun er praktisk talt enebarn og kan ikke huske at jeg har boet hjemme.. Hun opfatter os mere som forældre/vejledere.. og har altid ønsket sig at have søskende og lege med..

Min mand er ud af en søskende-flok på 4, hvor der er 9år mellem den yngste og den ældste. De har "fundet sammen" de to ældste og de to yngste.. Min mand ønsker ikke at vores datter får ligeså mange søskende som han selv,da han ofte har følt sig overset i flokken..

Personligt tænker jeg,at hvis vi ikke har fået en nummer 2 inden vores datter er 4,så tror jeg ikke vi skal have flere børn.. Jeg har det også lidt svært med tanken om at min datter ikke ville få den fulde opmærksomhed, men den tid,den sorg..

23-02-2012
MissRock
MissRock

jeg har 3 børn og en lille på vej:)

mellem nr.1 og 2. er der 2½ år,mellem nr.2 og3. er der 4 år imellem og mellem de to sidste bliver der 3 år imellem:)

de 2 store har rigtig meget glæde af hinanden,men har også konkurreret om div.ting

nr.1 og 3. har et utroligt stærkt bånd (begge drenge) og nr. 2. og 3. har et kærligt og omsorgsfuldt forhold:)(dreng og pige)........

Der er jo udfordringer som forældre uanset alderen imellem,det vigtigste er at alle får tryghed,omsorg,støtte,råd og vejledning,til at blive dejlige, selvstændige væsner.

Alle er de jo hver især helt særlige,vi har et motto her hjemme: vi er en familie og sammen klarer vi Alt*S*........

K.Jannie

23-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 5 måneder

Min datter var 13 mdr, da vi fandt ud af, at jeg var gravid med min søn. Vi havde forsøgt i nogle måneder inden da. De første par måneder var enormt hårdt, for min datter prøvede mig af i rigtig langtid og gør det stadig. Hun elsker sin lillebror rigtig meget, men tænker nok at det er lidt træls at der er så meget fokus på ham. Jeg prøver mit bedste at få hende til at føle, at de er lige. Jeg bruger en del tid på hende, når drengen sover. Men jeg tror, at lige så snart han kan begynde at kravle og kan lege med, så vil det være lidt nemmere.

Jeg fortryder ikke, at de er så tætte på hinanden for jeg tror uanset hvad og hvor langtid der er mellem søskende, så er det stadig en udfordring for alle forældre at have mere end 1 barn.

Held og lykke med det hele og jeg tror jeres barn vil nyde at få søskende.

22-02-2012
meeraq
meeraq

mellem mine søskende er der ca 1 år og 2-3 mdr, og de har haft utrolig meget glæde af hinanden!

22-02-2012
chris87
chris87

Har 3 børn..

De to første er der 2 år og 5 måneder mellem, det var som sådan ikke bevidst, var blot skrukke og mente tiden var moden for endnu et skønt barn...

Fra den ældste og til den mindste er der 6 år og 5 måneder ca og fra den mellemste til den mindste er der lige nøjagtigt 4 år og en dag..

Vi ville gerne have haft lillebror før, men når jeg står i det i dag, er det meget dejligt at pigerne var så store og selvhjulpne da lillebror kom...

 

22-02-2012
nettenus21
nettenus21

Jeg har to piger, den ene fylder 3 i morgen, den anden er 4 måneder - der er altså 2 år og 8 måneder imellem dem.

Jeg synes det er rart at de er ret tæt på hinanden i alder, så de kan få meget glæde af hinanden (jeg har to brødre der er 7 og 9 år ældre end mig).

Dog kunne det have været rart hvis den store var ovre blestadiet inden nr 2 kom, men hun har altså ikke været klar endnu, så har to blebørn...

Tillykke med graviditeten og rigtig meget held og lykke med det hele :-)

Rikke

22-02-2012
rmhp
rmhp

jeg har 3 børn og en på vej:)

1.barn og 2. barn er der 2½ år imellem,2. og 3. barn e der 4 år imellem og der bliver 3 år imellem de 2 sidste.........

jeg har jo ikke fået mine børn så tæt på hinanden som dig,men jeg syntes at det var dejlig,t at de har været lidt selvstændige, inden de blev storesøskende........

Mon ikke der er nogen der har fået deres børn så tæt som dig og har et par gode råd i ærmet:))

Tillykke med graviditeten*S*

22-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 5 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...