Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

har brug for nogle gode råd

hej, meget lang historie gjort meget kort: har en skøn dreng på 3 mdr fandt ud af at jeg var gravid igen for en uges tid siden det var ikke planlagt her kommer mine tanker så: jeg har altid været et fest mennekse, der brugte rigtig meget tid på impulsive ting, og var meget sammen med mine venner, og var i byen hver weekend. og dette stoppede jo til dels da jeg var gravid sidst, og jeg har ikke fortrudt det et sekund. MEN, nu her efter fødslen, var jeg lige begyndt at få mit "liv" tilbage, i samarbejde med min kæreste der støtter mig i tykt og tyndt. Jeg var begyndt at gå ud igen, og slappede rigtig af for første gang i de der 9 - 10 mdr. jeg begyndte at træne så jeg fik det godt med min krop igen, og begyndte bare at føle mig som mig selv. og nu er jeg så gravid, og min kæreste vil utrolig gerne have det, min søn ville også have godt at en bror/søster tæt på samme alder, men jeg ved bare ikke om jeg har lyst.... det ene sekund glæder jeg mig, men ofte er jeg virkelig i tvivl... jeg har det rigtig godt som det er nu, og er fuldt ud tilfreds med både mand, barn og skole... jeg ved det bare ikke, og er jo lidt tidspresset :s er der nogle der har haft det lige sådan?-og hvad er jeres erfaringer?

22-02-2012
chris87
chris87

Tusind tak for jeres tanker og svar, vi har valgt en abort, og selvom at det er utroligt svært så tror vi på at det er det rigtige.
Endnu engang tak...

24-02-2012
chris87
chris87

Ud fra det du skriver, ville jeg nok vælge en abort. Hvis din frihed betyder meget for dig, så ville jeg vente nogle år med at få nr. 2. Graviditeten kan også opleves som hårdere anden gang, når du i forvejen har et barn at tage dig af - og specielt sådan et lille barn. Og efter fødslen tror jeg, at det bliver sværere at stikke af. Men selvfølgelig kan det også sagtens lykkes at stikke af engang i mellem.

Prøv at tænk på hvordan du har haft det indtil nu og overvej, om du kan holde ikke at være "en fri fugl" igen, eller om du har brug for noget mere tid inden dette sker igen.

Lige meget hvad I beslutter jer for, så skal du have held og lykke med det. Husk, at det lige netop er det valg I tager, der er det rigtige valg! :)

22-02-2012
Lofl f
Lofl f

Det er godt nok en træls situation du er havnet i :/ 

Nu skriver flere at de har meget glæde af hinanden når der ikke er langt i mellem dem, det kan man altså også have sevom der er et par år mellem. Har selv en bror som er 3,8 år yngre end mig og vi har haft meget glæde af hinanden trods alders forskellien.
Så jeg ville sætte mig ned med manden og fortælle ham dine tanker omkring det og få en god snak med ham. Det nytter jo ikke noget at få en mere, hvis du ikke har dig selv med.

Og så er det ikke super sundt for kroppen at skulle have en mere allerede...

22-02-2012
Christina9870
Christina9870

Jeg har aldrig haft problemer med at få en abort, jeg har heldigvis heller aldrig haft behov for det. Men efter jeg har fået børn er jeg ikke sikker på at jeg kunne gøre det, ved et sundt og raskt barn selvfølgelig.

Nu kender jeg ikke din situation, men du skriver noget om "skole", hvordan vil det påvirke din skolegang/uddannelse? Det bedste du kan gøre for det barn du har er at få en uddannelse, så du forhåbentlig kan have en rolig jobsituation i fremtiden.

Men som Hellegaard skriver er det kun jer der kan tage den beslutning og I skal helst være enige.

22-02-2012
Randi2010
Randi2010

Jeg har dog heller ikke prøvet det da jeg venter min den 1.

Men min lillesøster der er 3 år yngre en mig, har prøvet det. hun har en datter på 7 og en søn på 6. Der er 13 mdr. i mellem dem. Hun er glad for at der ikke er længere tid mellem, de har rigtig meget glæde af hinanden den dag idag.

Ja det var hårdt, og hendes og hendes mand overvejede også en abort, da de fandt ud af hun var gravid igen. (må nok lige fortælle, at min lillesøster og nu heddes eksmand, næsten lige havde mødt hinanden da hun blev gravid. Så inden de havde været sammen i et år, var de blevet gift og havde fået et barn, mens de skulle lære hinanden at kende)

Min søster har aldrig fortrudt at hun beholdte begge børn.

Men tror du skal lytte til dig selv, og som hellegaard skriver, evt lave en for og imod liste.... men du skal bare være sikker at du ikke gør noget du vil fortryde.

Held og lykke.

22-02-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...