Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har spørgsmål ???

Jeg skal have en homornspiral og vil gerne vide, om man kommer til at pletbløde en del? Jeg ammer nu og har ingen menstruation. Får det igen, når jeg stopper med at amme. Vil så høre om man kommer til at pletbløde når man får homonspiral op, når man ikke har sin menstruation? Der er ellers skønt, ikke at have menstruation i så langtid. :-) Nogen der har prøvet det?

22-02-2012
moni
moni

Mange tak for jeres svar ;-)

23-02-2012
moni
moni

De gange jeg har fået lagt hormmonspiral op har jeg pletblødt 3-14 dage. Der er så gået op til 1 år inden jeg har fået mens, og så bløder jeg ikke mere end et trusseindlæg kan klare, Rigtig skønt:-)

Så jeg har kun positivt at sige om hormonspiraler. Dog vil jeg anbefale at få den lagt hos en gynekolog, medmindre egen læge virkelig er god til det. Jeg har været lidt uheld med en min egen læge havde sat op. Den kunne jeg mærke spidsen af og hun måtte tage den ud efter 1½ mdr. Men jeg fik en ny uden beregning fra firmaet. De er jo ret dyre.

22-02-2012
heidibuhl
heidibuhl

jeg har heller ikke selv haft en hormonspiral, men har også hørt, at man kan pletbløde især i starten, og ellers kan man være heldig at slippe for at have menstruation.

Når nu du har en hormonspiral, er det naturligvis ikke så vigtigt, men man kan godt få menstruation selvom man ammer, og man får det ikke automatisk lige når man holder op med at amme.

22-02-2012
Lofl f
Lofl f

Har ikke prøvet det, men jeg kender en som har hormonspiral og slet ingen menstruation, så hun pletbløder jo i hvert fald ikke.

22-02-2012
Randi2010
Randi2010
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...