Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

øv

jeg er lige blevet ringet op af min far, som lige har talt med min bror. De ventede deres andet barn til september, men nu har hun lige aborteret. De kommer på besøg med overnatning denne weekend, så håber jeg, vi kan få talt om det, hvis de orker. Og jeg håber, at de snart forsøger igen.

22-02-2012
Lofl f
Lofl f

Ja, det var jo forhåbentligt det bedste, for der var jo nok noget galt med fosteret. De har en pige, der bliver 3 til sommer. Jeg tænkte også på, om jeg kunne være bekendt at skrive det herinde, for da jeg var gravid sugede jeg også alle de triste historier til mig og blev så bange for at miste eller der skulle være noget andet alvorligt galt. Men for de fleste raske gravide på dette tidspunkt går det jo godt.

Jeg er i hvert fald klar til at lytte, hvis hun vil fortælle om det. Og jeg håber også, at hun har det godt både fysisk og psykisk. Det er jo værre for dem, men jeg har da også allerede gået og kiggede på noget af Mathias' bedste tøj og tænkt, at de skulle have det, hvis de får en dreng. Han er den eneste dreng i familien.

23-02-2012
Lofl f
Lofl f

Det er da øv men man er også bare nød til at stole på kroppen. Den har en fantastisk evne til at "fravælge" det der ikke duer..

22-02-2012
Addie
Addie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...