Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hobbyvirksomhed

Hej gæve quinder Er der nogle af jer der driver en hobbyvirksomhed - og som har tålmodighed til at fortælle mig lidt om økonomien i det...? Jeg har været rundt på nettet og læse lidt, men må sige at det mest af alt skaber forvirring!! Jeg syr en del børnetøj, hviklet der er en del opmærksomhed omkring... Derfor kunne jeg godt tænke mig at starte en lille hobbyvirksomhed... Jeg kan bare ikke helt gennemskue hvad ideen er med det...? Jeg skal betale b-skat har jeg forstået... Men hvor meget er det - og betaler man det på præcis samme måde som a-skat...? Og hvad fordele er der ved at have en hobbyvirksomhed...? Ja, jeg kan sgutte helt lure fidusen :/. Nogle der kan gøre mig klogere....?

22-02-2012
Gravid439
Gravid439

Uden at vide det helt sikkert, så vil jeg tro at det er samme skattetakst som du betaler i A-skat.

 

23-02-2012
heidibuhl
heidibuhl

Jeg kommer langt fra til at tjene 50.000 om året, hvilket også gør, at jeg kan "nøjes" med at drive en hobbyvirksomhed... Derfor kommer jeg nok heller ikke til at kunne trække noget fra nogen steder... Men som jeg læser det, så skal jeg betale b-skat af overskudet... Men hvor meget er det...? Og er der ellers nogle goder ved at have en hobbyvirksomhed...?

23-02-2012
Gravid439
Gravid439

Fordelen ved at blive momsregistreret er at du kan trække momsen fra på materialer og andet du bruger iforbindelse med din virksomhed, men du skal jo så også betale moms at det du sælger.I dit tilfælde vil det jo være symaskine, stof, sytråd, osv.

Men mener man kan tjene op til 50000 uden at du behøver at være momsregistreret.

22-02-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...