Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hovslund HJÆLP

Hej Hovslund :-) Jeg har mistet opskriften på din rouladekage? mon man kunne lokke sig til at skrive den igen? Vil være yderst taknemmelig Ebis

24-02-2012
Ebis
Ebis

Den smager sindssygt godt! Selv med for gammel fløde! :)

24-02-2012
Lofl f
Lofl f

ok tak, bliver bare lidt usikker mht frysningen da der jo skal fløde i :-) går ud fra det ikke bliver "smattet" så.

Må prøve mig frem, når ikke at lave den idag, sååh må op tidligt imorgen for at lave den.

24-02-2012
Ebis
Ebis

Ihh tak Lofl, kan man lave den dagen før? skal nemlig have lavet en suprice fødselsdagsfest for gemalen imorgen. vil helst lave en del idag :-)

24-02-2012
Ebis
Ebis

Jeg er godt nok ikke Hovslund, men jeg har kopieret den engang hun skrev den! :)

Nødderolade m/flødeskum og hindbær
 

Dej:              250 g. melis

3 æg

125 g. mel

1 tsk. Bagepulver

1-2 tsk. Vaniljesukker

150 g hakket hasselnøder

Fyld:              Hindbær marmelade eller mos

              ¼ l. piskefløde

 

Fremgangsmåde:

              Pisk æg og melis til tyk og let skum

Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i og vend det forsigtigt i massen med enske.

              Bred dejen ud på bagepapir på hele bagepladen.

              Drys nødder på.

              Bages ved 225-250° i ca. 7-8 min.

              Vend straks kagen om på sukkerdrysset papir.

              Lad kagen køle noget.

Smør marmelade på , derefter flødeskum og rul sammen.

 

Opbevaring og servering:

Den færdige kage fryses og tages op ca. 3 timer før servering.

24-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...