Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Skiferie med sygdom..............

Ja, vi har været vores årlige 14 dage i Trysil, Norge, på skiferie. 14 dage med masser af sne, sol, hygge osv. Men hold da op - min bonussøn på 16 kom her om fredagen, blev pludselig dårlig og rå-brækkede sig. Selv i sengen fik han kastet op, SÅ er man syg!! Nå, han var frisk lørdag, vi tog afsted, og ja, søndag/mandag lå jeg, Malou (knap 4) og Oliver (8½) og brækkede os :o( Op på beatet, ud på skiene, og nøj det var fedt!! Flere af de andre (vi var 13 den første uge) fik så en mildere omgang af mave-virussen. Lørdagen efter kommer min niece på 3½ år op, hun havde været syg om fredagen med opkast. Den omgang tager flere så (den uge er vi 15), og selvfølgelig bliver Celina (5½) syg fredag nat, og er dårlig lørdag, hvor vi skal hjem. Jeg vælger så lige at tage anden omgang også - SUPER FEDT på en Oslobåd i meget høj bølgegang og med Malou og Oliver med søsyge oveni!! Jeg bliver så også mega søsyg, så tror I det var en hyggelig sejltur hjem????? NEJ!!! Jeg var først ovenpå igen tirsdag!!!   Men udover det, var det SÅ FEDT at være afsted - alle ungerne er bare så cool på ski, omend Oliver stadig er meget tilbageholdende og nervøs efter han brækkede benet for 2 år siden, men han kommer efter det *S* Masser af hygge, vafler, varm kakao og det hele :o))   Endnu et lidt ligegyldigt indlæg fra mig *GG*

24-02-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ja heldigvis havde vi 14 dage!!

Celina var så sød i går morges - hun siger "Mor, det var da godt jeg først blev syg på kør-hjem-dagen, så jeg ikke gik glip af alle de gode skidage" *SS* Måtte give hende ret, selvom jeg helt ærligt ikke synes at 3 timers bilkørsel + 17 timers meget gyngende sejltur er top-fedt med en unge, der brækker sig ;o)

24-02-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ej føj da! Utroligt, at I kunne nå at nyde noget af ferien stadig. Så var det vist godt, at I var af sted 2 uger, så I alle kunne nå at have nogle gode dage.

24-02-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...