Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Her har jeg vaeret ude og loebe. Vaskemaskinen koerer som altid. Vi har talt om en tur i poolen, men nu maa vi se ;) Ungerne har en del lektier der skal laves og saa er det jo hverdag imorgen for os, saa der er madpakker, tasker der skal pakkes osv :)   God dag til jer alle sammen

25-02-2012
schweizmor
schweizmor

Uhhh her skal jeg have vækket manden og den store, vi skal ud i rækkehuset , har solgt vaskemaskinen og tørren så det bliver afhentet mellem 10 og 11. og så pakker jeg lige noget mere gaaabbbb, men er det som ikke er vigtigt der mangler .

 

Og vil en 15 tiden smutter vi hjem til mine gamle , vi er invieterret til noget hel kalkun noget skal nok blive godt.

25-02-2012
jennifer
jennifer

Her er vi lige stået op, og sidder og hygger med morgenmad og tegnefilm :-)

Ved 10 tiden, skal vi over til min veninde, og så skal vi en tur på Mac Donalds med ungerne, og derefter går turen til Ålborg Storcenter og se cirkus Mascot kl 13.

I dag skal min berlingo sættes på prøve ;-) Vi skal have 3 autostole på bagsædet og en barnevogn i bagagerummet, er spændt på hvor meget/lidt plads der er til det hele og hvor meget barnevognen skal skilles ad for at være der, da vi først har fået bilen efter vores datter er blevet for stor til barnevogn ;-)

Jeg er sikker på dagen i dag bliver hyggelig, og jeg glæder mig til en hel dag i selskab med dejlige unger og en fantastisk veninde :-D

God lørdag alle sammen :-D

25-02-2012
julebaby
julebaby

Vi var også oppe kl 5 dog ikk pga sygdom, men med en Johannes der var heldig frisk :) så manden blev sendt til bager allerede kl 6 ;) jeg har smasket en gang boller sammen som lige nn hæver, kl 10 kommer Johannes mødregruppen til kaffe/boller og hygge. Gustav og manden skal ud til åben hus i et traktor lager. Gustav er meget OBS på han skal have ny traktor igen Idag, så det blir spænde hvad de kommer hjem med :) i aften skal vi spise hos et hold venner, så alt i alt en dag der står på hygge og afslapning i godt selskab ;)

25-02-2012
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...