Andre med børn der ikke KAN høre??

Min datter på 8 år er begyndt ikke at reagere, når jeg kalder på hende, og det er ikke altid hun kan høre, hvad jeg siger. Det er IKKE seektiv hørelse, for det har hun haft i perioder, og det er slet ikke på samme måde... Hun siger selv hun har propper i ørerne... Hun er ørebarn, og har fået lagt dræn 5 gange! Hendes hørelse har været nedsat med 30 procent på begge ører, da hun var helt lille... Hun snakker også meget højt, og det plejer hun heller ikke... Jeg ringer selvfølgelig til ørelægen mandag, men ville lige høre, om der er nogle herinde, der har oplevet det, og hvad ørelægen evt. gør ved det??

25-02-2012
Thilde
Thilde

Min søn på knap 8 år har det, som audiologen (var det ikke det han var, ham på sygehuset....det tror jeg) kalder 'doven hørelse'. Hørelsen som sådan er fin og god, alt er som det skal være, men så er det noget med, at når lyden rammer øret og den tid der så går indtil hjernen bearbejder lyden, så 'glemmer' den at bearbejde alle bogstav- og ordlyde, så det bliver volapyk eller helt forkert i hans opfattelse, hvis han hører  noget overhovedet.

Han er tjekket efter alle kunstens regler og lidt til, har kun haft møb to eller tre gange på knap 8 år, og dette er det nærmeste, jeg er kommet et svar.......Og han hører altså slet ikke altid, hvad der bliver sagt - og det er ikke af 'ond vilje'.

25-02-2012
Myklemyr
Myklemyr

Mange tak for svar libra :)

Jeg synes det er så synd for hende, især hvis hun får skældt ud, når hun ikke svarer :( Det kan jo være hun vitterligt ikke kan høre det!! Og det tror jeg på hun ikke kan, i-og-med, der er flere der har bemærket det...

 

25-02-2012
Thilde
Thilde
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...