Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Den bedste søndag PT.

Hold da op hvor har Marius og jeg bare hygget os idag! Han vågnede kl. 0700, gjorde det sædvanlige, morgenmad, rent tøj og den slags. Så ved 0900 tiden tog vi ned til en lille oase som ligger midt i Urbanplanen, remisevænget/KBH S, der ligger en lille bondegård med kaniner, høns, grise, heste, 1 ko og en masse geder!! Ihh hvor han syntes det var en fest og hvor blev han sur da vi gik fra kaninerne, indtil vi så kom over til gederne så startede der en ny fest! Vi pendlede lidt imellem gederne, kaninerne, grisene og hønsne. Så skulle mor her tisse, og da vi så kommer ind i det her lille hus er der bare den hygligste stemning. et stort lokale med 4 borde, 2 arbejdsborde hvor ungerne kan lave, ja hvad som helst, og 2 borde hvor man f.eks. kan spise sine medbragte madpakker. Der var en masse "små" 10-14år vil jeg gætte på invandre piger og malede på "DE VOKSNES" kopper, så de havde hver deres! Det var bare smadder hyggeligt. Marius og jeg legede lidt, hvorefter han fik en tør ble og vi begav os videre på vores solskinssøndags tur. Jeg havde smurt 2 klapsammen madder som vi (læs han) spiste på vejen. Vi tog bussen hjem, dem kører vi ikke i så tit så det var også en fest. En smuttur i Netto og så hjemad. Herude i Ørestaden er der nogle kanaler, dem kom vi forbi. Så ænderne deri fik lige 2 grovboller også, han var helt vild ham den bette. Han opdager også bare ALLE hunde han møder på sin vej. Så dyr, frisk luft og solskin var lige sagen. Herefter brilliere han med at tage en middagslur på 3,5 time, og moren tager skyklapper på og gør det samme. Efter lur og frugt ruller jeg så noget afdæknings papir ud over en stor del af gulvet i stuen og så er der fest med hjemmelavet fingermaling (opskrift forefindes under gode råd til forældre konkurrence). Han vil dog mest bare smører fingrerne ind i maling, det får han lov til i en 30 minutters tid hvorefter det er tid til bad!! En rigtig dejlig dag, har slet ikke lyst til at gå i seng og tanken om en ny arbejdsuge fra imorgen ÆV!!

26-02-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

mortobe, jo det var det. og alligevel så er det allerede over 6 mdr siden. Vi er bare faldet så godt til her. Jeg er ikke så glad for mit job, men arbejder på at finde en anden løsning og manden fik det røde kort fra et job han ellers var rigtig glad for. Heldigvis er lejligheden virkelig dejlig og vuggestuen, jamen den er over al forventning og det er det allervigtigste, Marius er så glad for dem dernede og omvendt.

Mit første besøg på bondegården var vel for 8 år siden, før i sndags havde jeg kun været der den ene gang og kunne godt huske den var ret svær at finde. Men da jeg så i søndags skulle derhen, ja så lige pludselig, så lå den der bare..

Da vi skulle hjemad kunne jeg godt se at der lå lidt mere, og ude på stien i modsatte retning så også ret interesant ud. Så næste gang skal vi helt sikker udforske området lidt mere..

 

Samoa; har du boet i grækenland i mange år. Det lyder som en hård omgang, men når man sidder i sådan en situation, så forstår man virkelig hvor privilligeret man er i DK.

AogF, har du boet herude længe?? Vi er super glade for det, og så er der bare så mange småbørn, det er dejligt.

27-02-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

tak for tippe, jeg skal til københavn med min datter på ferie og vi skal bor på vandrehjem på amager så er det rart at vide at der ligge sådan lække legeplads

27-02-2012
gotulle
gotulle

Det er ikke nogen dans på roser at bo i Grækenland pt. Krisen kradser og det kan vi virkelig mærke. Lønningerne falder, priser og skatter stiger og det er næsten umuligt at få det til at hænge sammen økonomisk.

Heldigvis har min mand sit job - endnu! Han er i en bank, jeg er pt arbejdsløs indtil sæsonen starter til maj og ved ikke hvilken løn jeg får, men tror det bliver omkring 700 Euro/måned!!! Det er 22% mindre end sidste år!!!

Vi forsøger at være positive og tager en dag af gangen og så må vi se hvad der sker. Vi er jo nogen af de heldige som har tag over hovedet og mad på bordet, det er der mange der ikke har. Se evt Horisont på DR, de har lavet et indslag som viser rigtig godt hvordan tingene står til hernede!

27-02-2012
Samos1
Samos1

Ja kirkon, vi har har også fælleden lige i baghaven ;0) Vi kom en del derude i det sene efterår, nu glæder vi os til det bliver en lille smule vamere i vejret, vi kommer til at "bo" derude hele sommeren ;0)

Samos, hvordan er det at bo i Grækenland i disse tider?? Da jeg boede i São paulo var der rigtig mange hellig dage ;0)

God dag derude i verden

27-02-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Det lyder som om I har haft en rigtig hyggelig dag! Altid øv når week-enden er forbi.

Her i Grækenland er der heldigvis helligdag i morgen, ren mandag, dagen hvor fasten starter, så vi tager lige en ekstra fridag.

Hav en god uge!

26-02-2012
Samos1
Samos1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...