Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

God mandag morgen ;)

Sikke en smuk morgen vi har hernede idag (i forhold til igaar med sandstorm) Jeg har cyklet ungerne i skole, manden er taget tidligt paa job. Nu vil jeg ud og loebe, ellers skal jeg have bagt boller, ordnet gulve og selvfoelgelig vasketoej ! Haaber ogsaa paa en tur i poolen og laese min bog ;) Gustav skal til karete i eftermiddag, Mathilde og Victor skal lave lektier BIG TIME , ellers skal vi ikek noget andet end det saedvanlige madpakke, aftensmad osv raes ;) God mandag til jer alle sammen

27-02-2012
schweizmor
schweizmor

har været en tur i fitnesscenteret og ordnet vasketøjet nu vil jeg slappe lidt af inden ungerne skal hentes hjem

27-02-2012
emmamathilde
emmamathilde

Godmorgen fra regnfulde Samos

Her i Grækenland er det helligdag i dag, ren mandag, det er dagen hvor fasten starter. Det fejres hernede med at man spiser fastemad i dag så som rejer, blæksprutter, kikærtefrikadeller, bønner mm. og så selvfølgelig det specielle fastebrød, lagana!  Så vi skal være sammen med hele familien hos min mands tante hele dagen, det skal nok blive hyggeligt!

Senere skal jeg have ordnet et bjerg af vasketøj, madpakker og Emilios har lidt matematik han skal have kigget på til en prøve i morgen.

Håber vejret arter sig senere på dagen, både i går og i forgårs havde vi rigtigt forårsvejr med sol  og 18-20 grader. Men men i dag er tændt op  i brændeovnen igen.

Hav en god dah allesammen :))

27-02-2012
Samos1
Samos1

I lige måde :-)

27-02-2012
haagen1
haagen1

Godmorgen.

Her er E på 7 år syg, så jeg er blevet hjemme for at pleje og passe hende.

Lige nu hygger hun med at se ramasjang og senere skal vi lige spaserer en tur til Netto, for at købe noget mælk. Hvis hun har kræfterne til det.

Ellers skal jeg lige have vasket gulv i huset og finde ud af hvad vi skal have til aftensmaden.

God dag til jer alle.

27-02-2012
Ebis
Ebis
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...