Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ups glemte bleen

Ja, jeg er en dårlig mor, jeg ved det godt. Men ved 11-tiden i dag fik jeg en sms fra min mand, som er hjemme med vores syge datter, om hvorfor jeg dog ikke havde givet hende en ble på?? Øøhhh... tænkte jeg. Det har jeg da også, men det havde jeg så ikke... og vi ved jo allesammen godt, hvorfor han spurgte :-) Stakkels, stakkels barn, og onde, onde mor!! Hvem sagde distræt?? Havde ikke engang en tralv morgen. Men måske er det måde at få hende renlig på :-) Det er da flot, at hun har holdt sig fra kl. 7 til kl. 11. Ha haa...

27-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

Ja, hvis det havde været med omvendt fortegn, havde jeg helt sikkert skældt min mand ud og spurgt, hvor dum man da kan være og himlet op om alt muligt. Så han skal helt sikkert have credit for at tage uheldet så afslappet... det er dog ikke sikkert, at han havde gjort det, hvis hun havde skidt i stedet for bare at tisse :-)

27-02-2012
Bruxmor
Bruxmor

*LOL* vi er jo kun mennesker:)

27-02-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder

Ja, godmorgen!! Jeg havde nok bare lidt for travlt med at tage hendes temperatur osv. Men der kan man jo bare se, hvordan det går, når man bryder de daglige rutiner, det går slet, slet ikke!!

 

27-02-2012
Bruxmor
Bruxmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...