Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tandlæge...hjælp

Koster tandlæger det samme ? Grunden til at jeg spørger er, at jeg synes det er helt enormt dyrt at gå til tandlæge. Her i weekenden tabte jeg et lille stykke af en plump (øverste kindtand ved siden af visdomstanden). Det var så heldigt at jeg netop skulle til tandeftersyn i dag. Jeg kom af med svimlende 1555 kr. !!! Samtidig blev der så fundet 2 dybe huller som jeg nu har fået 2 nye datoer til at få lavet. Jeg forstår det bare slet slet ikke.....jeg går pænt til tandlæge hvert halve år. Jeg passer mine tænder med 2 x børstning samt tandtråd HVER DAG. Tandlægen finder nye huller hver gang. Hun siger at mit tandkød er rigtig fint og at hun sagtens kan se at jeg bruger tandtråd dagligt. Hmmm, hvorfor søren får jeg så huller hele tiden ? Og hvorfor når de at blive til dybe huller når jeg kommer så tit ? Jeg har det ikke specielt godt med tandlæger....er lidt bange for bedøvelsen. Ikke for selve stikket, men det der følger efter. Har prøvet at blive bedøvet så meget at det halve af hovedet var følelsesløst i et helt døgn. Selv øjet var følelsesløst. Nu står jeg så for at skulle til tandlæge 2 gange - én til hvert hul - hvor jeg sandsynligvis skal bedøves begge gange. ØV.

27-02-2012
h76
h76

Nej ikke alle priser er ens ved tandlæger, men der skal skiltes med priser er selv er fastlagt, det er som regel plastfyldninger, rodbehandling og operationer.

Tænker om du evt syrepåvirker dine tænder for ofte? Hver eneste gang man får noget i munden ændres ens ph værdi... Sodavand, tørret frugt osv....

Men nogle er bare mere caries aktive end andre fra naturens side.

29-02-2012
rrn
rrn

Det skulle være ret billigt i Tyskland, men der kommer jo naturligvis benzin oveni.

Jeg vil dog sige, at jeg også før i tiden var ret god til at bruge tandtråd og jeg var (og er stadig) ret god til at børste mine tænder. Jeg fik også ros af min tandlæge ved hver undersøgelse, hun sagde, at hun kunne se, jeg passede godt på mine tænder. Men jeg havde temmelig ofte huller. Måske er det noget i mundvandet?

Men sikke en regning at få, jeg ville godt nok have mistet pusten.

28-02-2012
Lofl f
Lofl f

Hiver lige mig selv op i håb om at vi også kan få Kirkon på banen :-)

28-02-2012
h76
h76

Det er netop en tillidssag med de tandlæger...specielt også når man ikke er så vild med at sidde i deres stol :-(

Jeg håber lige at vores kære Kirkon kan komme på banen......

28-02-2012
h76
h76

Det er netop en tillidssag med de tandlæger...specielt også når man ikke er så vild med at sidde i deres stol :-(

Jeg håber lige at vores kære Kirkon kan komme på banen......

28-02-2012
h76
h76

Nej tandlæger har ikke de samme priser og de skal skilte i klinikken med nogen udvalgte priser, så man kan sammenligne nogen af de mest almindelige tandlægeydelser. Spørg evt. i din omgangskreds hvad andre betaler for et eftersyn hos andre tandlæger.

27-02-2012
Randi2010
Randi2010

Jeg glemte lige at tilføje, at det først er efter at jeg har fået min søn at jeg får huller. Inden jeg fik ham havde jeg de bedste tænder. Aldrig havde jeg huller og fik hver gang at vide at det var enormt så stærke tænder jeg havde.

Jeg troede at det var fint at gå til tandlæge hvert halve år. Men måske man skulle afsted oftere endnu.

Jeg bliver helt nervøs ved tanken om de dyre tandlægeregninger. Jeg går snart på SU og så er der bare slet slet ikke råd til sådanne regninger.

27-02-2012
h76
h76

ikke alle priser er ens, men tæt på.. Hvem har du til tandlæge.. Ja, er nysgerrig lene.. Fik du forøvrigt bagt muffins.. tænkte på de forme du skulle have herfra..

27-02-2012
Mor1985
Mor1985
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...