Hjertebanken??

Jeg "døjer" for tiden med hjertebanken :( Det er ikke pga. Motion eller hård fysisk arbejde, går hjemme på barsel ;) Lægger mest mærke til det når jeg sidder stille, da det til tider galopere afsted, derudover er jeg så træt for tiden og får til tider uro/sitren i kroppen. Nogen der har oplevet det? Og jeg er ikke gravid ;)

28-02-2012
Basse30
Basse30

Tak for alle jeres svar.

Ved godt det self. Er svært at spå om hvad det kan være/ikke være.

Vil da lige prøve at Google angst og se hvad der står omkring det.
Jeg har ikke trykken for brystet og stråling ud i armen.

Min læge er self. Lige gået på ferie i 14 dage :(( Typisk!!

28-02-2012
Basse30
Basse30

Jeg vil som Ditte sige, kontakt din læge.. 

Jeg har lige haft en ordentlig omgang undersøgelser, og jeg er ikke færdig endnu.. jeg fik enorm hjertebanken en morgen da jeg vågnede, stod op som jeg plejede og bedst som jeg stod og lavede morgenmad til knægten måtte jeg lægge mig ned på gulvet, fordi jeg var ved at besvime, og da jeg lå der sortnede det hele bare for mig, og det kørte rundt.. jeg ringede til lægen straks da telefontiden åbnede, og fik besked på at komme ind.. Det gjorde jeg, og det startede med at tjekke min blodprocent som lå på 9, så det var ret højt, mit blodtryk var indenfor normalen, men min puls var tårnhøj.. :S Blev smidt op på en briks og fik noget måleudstyr på som fortalte at jeg havde en uregelmæssig hjerterytme, og en ualmindelig hurtig hjerterytme, så jeg blev sendt videre ud på hjerteafdelingen på sygehuset, og lå derude i 7 timer koblet til en masse udstyr.. de kunne ikke finde en årsag til at pulsen var så høj eller at min hjerterytme er uregelmæssig, så jeg er blevet henvist til at skulle have sådan en båndoptager sat på, så de kan måle det over flere dage, så skal jeg skrive ned hvis jeg laver noget hårdt fysisk aktivt osv.. 

Jeg har fået streng besked på at sker der det mindste jeg bliver utryg over, eller der er noget der ikke er som det plejer skal jeg ringe med det samme, jeg må ikke tøve og se tiden an, jeg skal ringe prompte.. 

 

Så som de andre siger, ring til din læge, der kan være mange årsager til at dit hjerte banker afsted på den måde..

28-02-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...