Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Forkert?

Heej derude :D Jeg er gravid i 18+0 uge, og man kan ikke rigtig se noget endnu. Har jeg noget at være nervøs for? Jeg er meget bekymret, og håber nogen af jer kan hjælpe mig. Det er første gang jeg er gravid, og det er sikkert fordi jeg går og glæder mig, ( måske lidt for meget) til at få en lille mave på :D   Knuz Tanja 18+0

28-02-2012
tanjaaer
tanjaaer
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg er rimlig bred "røvet" og høj. men det kommer jo nok at jeg bliver stor :-)

01-03-2012
tanjaaer
tanjaaer
Barn på 2 år og 6 måneder

Var lige hjemme hos min mor idag, og hun kunne åbenbart se det på min mave,

da jeg fortalte hende "problemet" :D Hun fortalte mig så lige at hun var i 24 uge da man første kunne rigtig se det på hende, da hun ventede sig med mig. Det må være noget arveligt noget :D

Men synes det er et rigtig god hjemmeside den her, fordi man kan læse om andre, og få nogle svar fra andre. Det er et kæmpe PLUS, da jeg ikke rigtig har andre at henvende mig til, som forstår mig, eller har været igennem det.

01-03-2012
tanjaaer
tanjaaer
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg synes også, at jeg har oplevet, at folk bærer graviditeten forskelligt og i forskelligt tempo. Jeg blev mega stor - jeg husker, at jeg to måneder før termin blev spurgt, om jeg var sikker på, at jeg ikke ventede tvillinger. Det var heller ikke sjovt at få at vide.

Jeg har en veninde, som er ca lige så langt henne som du. Hun har også spurgt mig, om hun skal være nervøs fordi hendes mave er flad. Nyd det! Så er chancerne måske større for, at den bliver flad igen efter fødslen. :)

Det første lange stykke tid bruger barnet jo på at udvikle sig, selv om det naturligvis også vokser. Den sidste tid bruger den på at vokse sig stor og stærk, så det skal nok rykke der.

Nu varer det jo heller ikke længe før du begynder at mærke liv. Men hvis du er rigtigt bekymret, kan du jo kontakte din læge og høre, om de vil lytte efter hjertet.

28-02-2012
Lofl f
Lofl f

altså nu har jeg jo også været i militæret, og har da trænet en del. men synes ikke rigtig at jeg havde så tydelig mavemuskler :D

men synes bare at det er mærkelig, da en veninde er gravid og hun er kun en uge længere end jeg , og hun har bare kæmpe mave allerede.

Er da lidt misundelig :D

28-02-2012
tanjaaer
tanjaaer
Barn på 2 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...