Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Her har jeg stroeget toej i 1 1/2 time !! Hader det, men der var saa meget der skulle stryges :/ Koekkenet er ordnet og jeg har liget en time i solen :) Nu er jeg paa vej ned og handle lidt til vores tomatsuppe i aften (kan se jeg maa spaede op med mere tomat) da der vist ikke er nok i den rest der var i fryseren ;) I eftermiddag skal ungerne lave lektier, og saa skal vi kigge paa deres karakterboeger, som de faar med hjem idag (nu maa vi se hvor dyrt det bliver for mig!) Saa er der oprydning inden rengoeringskonen kommer imorgen, afternsmad, madpakker, bad, laesning osv God dag til jer alle sammen derude :O)

29-02-2012
schweizmor
schweizmor

Her er jeg lige blevet færdig med at bage, det blev til indbagte pølser, pirogger med oksekød og boller, så skulle da der være noget til madpakkerne de næste par dage.

Jeg har Emil hjemme, da han var sløj med hovedpine i morges, han gik i seng igen og vågnede først her 11,30. Han har nu fået panodil og sidder på værelset og leger.

Jeg har undervisning fra 15.00-16.00, 17.30-19.00 og 19.30-20.30 så det varer ikke længe før jeg skal ud af døren, skulle gerne lige nå at støvsuge og gå en tur med hunden inden jeg smutter.

Georgos har basket og skal hentes 16.30, så det er et lille puslespil i dag med transporten, da vi kun har en bil.

Hav en god dag alle sammen

 

Hilsen fra kolde Samos (med sne på bjergene!)

29-02-2012
Samos1
Samos1

Jeg har researchet nettet lidt. Om lidt skal jeg på biblioteket og gøre det samme i nogle bøger og så tale med min studievejleder. Når jeg er færdig med alt dette skal jeg hente min cykel, der har fået et eftersyn og derefter hente barn. Måske købe lidt ind. Og så må jeg hellere få presset nogle tøjvaske ind hist og her, for der er alt for meget vasketøj.

29-02-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg har afleveret tøsen i børnehaven, og har klippet min mand, sat vasketøj i gang, og støvsuget. Planen for resten af dagen er vidst et besøg på det lokale pizzaria til frokost sammen med manden, hente tøsen i børnehaven, hygge, bad og aftensmad :-)

29-02-2012
julebaby
julebaby

Her står den på oprydning i det meste af huset..... Er ikke så slemt, men kan godt se at jeg ikke var hjemme igår. Så skal der gås tur og handle ind. Når manden kommer hjem, skal vi hente kattemad, der er bestilt i maxizoo. Hvis jeg får tid tror jeg at jeg vil strikke lidt.... fik en opskrift fra min mormor med hjem igår, på babysokker.... de er rigtig søde.

Og så står den måske på banko i aften..

Rigtig god dag til jer alle

29-02-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...