? Til jer med hormonspiral

Skal ned og have en sat op imorgen tidlig. Gør det ondt ? Og havde i ondt bagefter? Hvor længe blødte i bagefter? Og hvad med mens. bliver den regelmæssig som med p-piller eller? Håber i kan hjælpe :-)

29-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Jeg synes ikke det gjorde ondt.. haft min i 2 år og jeg kan kun sige goddag til nyt liv og farvel til bind og mormortrusser. Har stort set ikke haft mens som lignede det som jeg var vant til før. Da brugte jeg natbind om dagen. Dog pletblødte jeg i ca 2½ mdr efter jeg lige fik den.

01-03-2012
Nettekob
Nettekob

Jeg har haft en hormonspiral i 3 år nu og er super glad for den. Jeg ved næsten ikke, hvad mens er længere. Har ca mens 3 gange i året og den vare max 2 dage og kan klares med indlæg :)

Dog syntes jeg den gjorde virkelig ondt at få lagt og havde mange smerter i et døgns tid og blødte en del. herefter pletblødte jeg i ca 2 mdr og siden har det været super.

29-02-2012
globetrold
globetrold

Hiver den lige op :)

29-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Jeg har haft min i knap 4 år nu (aaaarh manner, så skal jeg op med grunkerne næste år, når den skal skiftes...), jeg havde ikke ondt imens eller efter, blødte lidt, men ikke vildt. Det første ½ års tid havde jeg pletblødninger, men siden da har jeg stort set ikke haft mens, og højst et par dage og ikke mere end et indlæg kan klare *SS*

29-02-2012
Myklemyr
Myklemyr

jeg har haft den spiral og fik den fjernet ca 1 år efter jeg fik sat den, for jeg blødte hele tiden og jeg havde udflåd problemer, men det jo ikke alle der har de problemer som jeg havde. nej det gør ikke ondt og få sat op.

29-02-2012
elskerpigerne
elskerpigerne

..

29-02-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...