Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

årsopgørelse for selvstændige?

hej i kloge hoveder. min mand havde i 2011 og i januar 2012 selvstændig virksomhed. som er lukket nu. mit ? er så hvornår kan man indberette til hans årsopgørelse og hvornår får han evt penge tilbage/regning?   jeg håber i kan hjælpe mig, for jeg kan intet finde på skats hjemmeside.

29-02-2012
2SødeBørn
2SødeBørn

randi2010 mener du almindelig selvangivelse, til folk uden firma? for der kan man indberette allerede nu. jeg har ordnet min årsopgørelse for et par uger siden, mangler kun mandens.

 

tak for svar storms. så håber jeg der snart kommer mail.

29-02-2012
2SødeBørn
2SødeBørn

Vi lejer vores jord ud til en bondemand, og dermed har vi også en selvstændig virksomhed.

Vi indberetter selv vores oplysninger sidst i marts og derefter kan vi med det samme se om vi skal have penge tilbage, eller skylder skattefar!

Jeg plejer at modtage en mail, når det er tiden at indberette det, men det er som regel først nogle uger efter at lønmodtagere har fået deres oplysninger!

Håber det var et svar du kunne bruge:)

V.h. Sara

29-02-2012
Storms
Storms

Skat åbner for indberetning af selvangivelser på mandag den 5. marts, så vidt jeg ved. Det er i hvert fald der vi med almindelig selvangivelse kan se vores årsopgørelse og evt. lave rettelser i den. Så jeg tror de åbner generelt for indberetning af selvangivelser.

Evt. overskydende skat bliver udbetalt efter den 26. marts.

29-02-2012
Randi2010
Randi2010
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...