Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Jeg har vaeret (efter at have cyklet ungerne i skole) til body pump for 1. gang.. Foej det var sku haardt, skal klart afsted igen, det virker som om det er effektiv "trimming" traening ;) Nu skal jeg have vasket sengetoej, rengoeringskonen er igang med huset. Saa naar hun gaar staar den paa frokost, maaske en lille lur og i eftermiddag skal vi til "world water day" paa skoeln. De store klasser har arrangeret forskellige lege, hoppeborge, mad man kan koebe osv, for at samle penge ind til at sende mod Afrika, for at hjaelpe med at faa rent vand til menneskerne dernede. Saa starter weekenden jo for os idag og den skal nydes max sammen med manden, da vi ikek har set ham meget i denne uge :/   God dag til er alle sammen :)

01-03-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg skal søge på forskellige bibliotekers hjemmesider, skrive til forskellige folk. Tidligt eftermiddag skal jeg hente Mathias, for så skal vi til musik og rytmik, som vi går til hver torsdag. Og så skal vi hjem og lege lidt før der er aftensmad.

I aften skal vi måske se en film eller spille noget wii.

01-03-2012
Lofl f
Lofl f

Her har jeg lige kørt mand og børn på arbejde og i skole og sidder med en kop varm the og plejer min forkølelse!

Jeg skal forbi lægen for har på fornemmelsen, at jeg har fået bronkitis igen, og så skal jeg have fornyet min forsikringsbog (den græske version af sygesikringsbevis) Det kommer sikkert til at tage hel formiddagen, for ALT tager tid hernede! Når jeg engang er færdig der, skal jeg hjem og lave mad, forberede til undervisning, rette opgaver og så har jeg 3 timers undervisning.

Emil skal til basket så han skal hentes derfra, manden skal have bilen så han kan komme hjem fra arbejde, så det bliver som sædvanligt lidt af et puslespil at få det hele til at passe sammen med kun en bil-

Hav en god dag allesammen.

Kolde hilsener fra Samos (i går eftermiddags sneede det!)

01-03-2012
Samos1
Samos1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...