Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hos lægen

Jeg var en tur forbi lægen i går, da jeg har vand i kroppen, og det var blevet værre. Desværre så den af mine læger der ellers har med mig at gøre her under graviditeten, havde ikke nogle ledige tider. Så kom ind til en af de andre, som jeg normalt godt kan lide. Det første hun siger når hun ser mig.... uden at have kigget på mig siger hun.... "er du sikker på at det ikke bare er fedt?" Ja jeg er lidt overvægtig, men helt ærlig.... jeg gik derfra og var bare sur..... kan godt mærke forskel på om det er fedt eller vand........ Folk der ser mig hver dag og kun sommetider har bemærket og kommenteret at de kan se jeg virkelig er hævet op...... Skulle bare lige ud med det. Lige nu er jeg 22+2

02-03-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Min svigermor har næsten lige været fordi..... jeg fortalte hende og svigerfar om det. Hun mener jeg skal gøre den læge jeg plejer at komme ind hos opmærksom på hvordan hun havde behandlet mig.... og det vil jeg gøre her når jeg skal derop her den 22.

Mit humør er meget bedre idag..... Nyder det gode vejr.. og at det er weekend og at min man start er hjemme.

02-03-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Man må godt gøre opmærksom på den uheldige tone i lægehuset, næste gang man kommer.. selvom man er overvægtig,så har man sgu også følelser og de fleste mennesker kommer ikke til læge for at blive dunket oveni hovedet.. det kan man oftest selv klare..

Jeg havde en jordemor, der troede at jeg drak litervis af cola om dagen, udelukkende fordi jeg var overvægtig.. hun konkluderede bare,at det måtte være sådan det hang sammen.. ;) ikke alle kan se længere en til deres egen næsetip og det må vi andre så bøde for.. 

håber du har fået humøret tilbage og kan se højt og flot på hendes taktløshed i dag..

02-03-2012
MissRock
MissRock

Jo hun kunne godt se det lidt på mine hænder..... men selvfølgelig var det ikke helt så slemt igår....

Jeg skal til jm på mandag og den 22. skal jeg ind til hende jeg plejer at komme hos. Det det går nok....

Men jeg blev bare så tosset, sur og ked på en gang....

02-03-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...