Hvorfor kan jeg ikke rette mine profil oplysninger??

Skal jeg godt nok til at skrive til libero for at få lov til at rette mine profiloplysninger?? Jeg vil gerne have slettet det med graviditeten da jeg af flere årsager har valgt at få den afbrudt.. Men jeg kan ikke få lov til at rette de personlige oplysninger?? :S

02-03-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

Hellegaard: det har været rigtig hårdt, jeg valgte også at bede Johannes far have ham indtil det var overstået.. Han ved ikke præcist hvad der er foregået, han fik bare afvide at jeg skulle opereres.. Men det er nok alligevel noget at det hårdeste at jeg skulle undvære ham så længe, men jeg kunne jo heller ikke byde ham at være hjemme ved mig, for jeg har været et stort nervevrag indtil selve indgrebet.. 

 

Morheidi: Ja nogengange skulle man sq være en mand, de behøver ikke stå til ansvar for deres handlinger, de kan bare smutte hvis det hele brænder på.. :S Det var en hård beslutning, nok alligevel den værste jeg nogensinde har skullet tage stilling til, og så gjorde det ikke det hele bedre at jeg var 10+ da han ligesom bare smuttede, og først kunne få indgrebet foretaget i onsdags da jeg var 11+.. men det var det eneste rigtige lige pt. 

Jeg har heldigvis haft en forholdsvis smertefrit forløb her bagefter, jeg havde smerter der mindede lidt om kraftige efterveer lige efter indgrebet, men fik nogle smertestillende på sygehuset, og så tog jeg smertestillende 2 gange igår, og idag har jeg ikke taget noget.. det eneste jeg mærker til det hele er at jeg har fået Anti D fordi jeg er Rhesus negativ, så kan slet ikke ligge på min højre side fordi ballen er så øm.. Men hvis det er det værste, så overlever jeg nok også det.. kan dog godt mærke at det var lidt overmodigt at gå rundt inde i byen idag for at finde nye sko til bassen, så det venter vi lige et par dage med.. Men ellers er jeg rimelig ovenpå, og nyder at have Johannes hjemme ved mig igen, det giver lige det sidste på humøret at kunne hygge med ham igen.. 

 

og tak for kram begge to.. :) det varmer en del i den her tid

02-03-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

I må gerne spørge ind og så svarer jeg på det jeg har lyst til.. 

 

Men hovedårsagen var at faderen havde store økonomiske problemer og det fortalte han, og samme dag valgte han at slutte forholdet og sige at han ikke ville have noget med barnet at gøre, så jeg ville komme til at stå alene med 2 små børn hvor faderen ikke ville se den mindste, og det ville jeg ikke byde hverken et nyt barn eller Johannes.. Derudover var jeg også nødt til at tænke på hvor hårdt det ville være at skulle starte op i skole igen med et barn på 5 mdr og Johannes oveni.. 

Jeg var nødt til at se på hvad jeg ville kunne tilbyde Johannes hvis jeg fik et barn mere og skulle være alene med begge to, og desværre ville det bare gå for meget udover ham, og det ville jeg ikke kunne bære i mit hjerte.. Han er min lille guldklump, og der ville simpelthen gå for meget fra ham til at jeg ville kunne være mig selv bekendt.. 

Men det har været en rigtig hård beslutning, og en virkelig hård proces, hvor jeg har tudet mere end jeg nogensinde har gjort før, og jeg er ærligt ret lettet over at det er overstået, og det nu "bare" er efterfasen..

02-03-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

tak Hellegaard, må skrive til dem så..

02-03-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...