Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Det gik sørme hurtigt..... øjenoperation

Jeg har været til undersøgelse med mine øjne i dag, jeg vil gerne have dem opereret, så jeg slipper for brillerne. Jeg har -4,5 og -6, jeg er jo næsten blind uden mine briller. Det bliver så fedt, hvis jeg kunne slippe af med dem. Jeg har fået en tid til om 10 dage, jeg troede jeg skulle vente et par måneder. Jeg er både spændt og nervøs på samme tid. Der er en risiko for at jeg stadig kommer til at bruge briller, højst sandsynligt kun som læsebrille.   Andre der har fået laseropration, så hører jeg gerne om det.     Nårhh ja og det bedste af det hele, min mor betaler gildet for mig....   Jeg har en skøn mor, det ved jeg godt   :0)  

02-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

HVor er jeg glad for at høre så mange positive fortællinger om det.

 

Lige nu er de eneste minusser ved det, at jeg måske ikke ser så godt om natten, når jeg skal køre bil, som jeg gør nu.

Og at hvis det ikke lykkedes for dem første gang, er det ikke sikkert det kan laves om, da mine hornhinder er meget tynde.

02-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

Jeg har hørt at det med brændt hår, faktisk skulle være det værste ved det. 

 

Lofl: Jeg tror også det er meget godt at det ikke er så lang tid til. Nu håber jeg bare at jeg kan få fri nogle dage.

02-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

Uh ja, du har ikke meget tid til at vænne dig til tanken inden du skal derind. Men det er måske også godt nok.

Held og lykke med det.

02-03-2012
Lofl f
Lofl f

Tja.. Lugten... Husker faktisk at min mand sagde at det lugtede lidt grimt... Som når man slagter gris eller brændt hår som andre skriver... Men aner ikke om det er ved bestemte måder at gøre det på...

02-03-2012
Mil
Mil

Jeg glæder mig til det. Og er spændt/lidt nervøs på samme tid.

02-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

Dejligt at høre at det gik godt.

Jeg har hørt at det lugter lidt af brændt hår, er det slemt?

02-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

Min mand fik for 7 år siden foretaget laser operationen og de er nok ikke blevet dårligere til det. De tog begge øjne på en gang da han var meget svagtseende (en 8-9 stykker på begge øjne). Lægerne plejer at "lære af det ene øje" fik vi af vide - så oftest kom de tættere på 0,00 på det øje de tog sidst. Her ramte de dog 0,0 på begge øjne. Det tog sammenlagt 18 minutter inkl. Instruktion i øjendråber. Han har ikke brugt briller eller linser siden og sidder endda ved pc dagen lang. Han er dog så småt begyndt at overveje en læse/skærmbrille da han begynder at kunne mærke lidt forringelse - men så er det også 7 år uden generog problemer. Eneste bivirkning har været at han er meget lysfølsom. Dvs. At det kan genere med modkørende bilister i mørke og bruger solbriller en stor del af sommere. Kører ingen steder uden. MEN han har aldrig fortrudt... Og var ellers længe om at "kaste sig ud i det".
Håber det gav lidt mening med sådan en 3 hånds beretning :-)

02-03-2012
Mil
Mil
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...