Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tror måske det er ved at gå op for mig :o(

D. 6. februar blev jeg påkørt af en anden bilist, der først overhalede en handicapbus (som holdt stille og blinkede til venstre) og dernæst kørte ud for ubetinget vigepligt og bragede ind i siden på min bil. Først troede jeg at det bare ville gå over "med tiden", men efter at jeg er startet med fysioterapi og nu kiropraktor er det pludselig ved at gå op for mig at det måske ikke er noget jeg slipper af med de første par mdr. Jeg fik mildt sagt et chok i dag hos kiropraktoren hvor jeg så mit røntgenbillede. Min ryg var jo fuldstændig skæv!!!! Så tror da pokker at jeg har gået og været stiv i ryggen og haft en strammende/brændende fornemmelse, hovedpine, generel utilpashed, svimmelhed osv osv. Kan dog mærke at de knæk jeg fik hos kiro har løsnet noget. Men for pokker det gør ondt og hovedpinen hamrer også derudaf. Sidder og bliver helt sur og bitter og får lyst til at sende modparten en sms om at han dælme bare har at være glad for at jeg ikke havde fået politiet ud til uheldet. For så havde han fået et klip i kørekortet, betinget frakendelse af kørekortet (skulle så op til en orienterende køreprøve) og formentlig også en bøde. Har lyst til at fortælle ham hvor elendigt jeg har det. Hvor surt og stressende det er at skulle arrangere tid til fys og kiro når man lige om lidt har sidste arbejdsdag på jobbet inden man starter på et nyt. Og hvor ufedt det er at starte med at bede om fri på sit nye arbejde fordi man skal til behandling. Lorte fucking røvhul. Se dig dog for inden du kører!!!!!!!!! Øv hvor har jeg det bare skidt lige nu og er smadder ked af det :o(

02-03-2012
Muster
Muster

Gedetis og nisse-fuck!! Eller hvordan er det nu det er?? *G*

Det er fandme da træls - sådan en båtnakke :o( Håber du får kureret det - ta' gerne imod fissans forslag om jam den sjove behandler, man er jo parat til alt i den situation !!

Kram til dig og god bedring!!

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Det er min egen ulykkesforsikring der skal betale behandlingerne. Modpartens skal betale medicin og transport til behandling.

03-03-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...