mørk barn i hvid familie

Hej alle sammen. Jeg er gravid med et barn fra en mørk afro-american mand fra New York. Desværre gik det ikke mellem os og jeg sidder nu og skal føde hans barn uden ham i mit liv, da han ikke ønsker at have noget med barnet at gøre. Tankerne er for tiden lidt op og ned med alle mulige spørgsmål som jeg ikke kan finde svar på. hvad svarer jeg når barnet begynder at se forskellen på hudfarven, vil hun have det psykisk hårdt når hun ikke kan afspejle sig i min familie og omgangskreds osv. ville høre om der er nogen herinde der sidder med nogen lunde samme historie og kan komme med ideer til hvordan jeg burde håndtere fremtidens spørgsmål? Mange tak Jüjü

03-03-2012
miss Juju
miss Juju

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

05-03-2012
miss Juju
miss Juju

tusind tak for svarerne.. Lad os se hvad fremtiden vil vise os.

MH

05-03-2012
miss Juju
miss Juju

Ved ikke hva du skal gøre, men vil bare sige, du får helt sikkert en rigtig flot mulat pige, har altid drømt om det. gggg børn at 2 farvede forældre er så flotte.

 

Og når dit barn spørger ind til sin far fortæller du sandheden, nok ikke at han ikke vil have noget med barnet at gøre, men at i havde det godt sammen og fik dette skønne barn sammen, som du ikke ville undvære for noget som helst.

 

kh sus

03-03-2012
jennifer
jennifer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...