Sygemelding og økonomi.....

Åh i kære tøser, som jeg har lænet mig op af gennem de sidste 8 år, NU har jeg virkelig brug for jeres hjælp!!! Jeg har det virkelig, virkelig, VIRKELIG skidt på mit arbejde, af flere grunde, som for så vidt er irrelevante her. Jeg søger alt, hvad der er at søge, men det vil ikke rigtig lykkes for mig at få noget andet - men jeg giver ikke op ;o) Om ikke andet må jeg ind i et par vikarbureauer!! Nå, sagen er så den, at jeg har en aftale med min læge om noget stress-'undersøgelse'. Jeg er ret sikker på resultatet, hvilket hun egentlig også er. Det påvirker alt og alle omkring, mine unger, min mand, min mor får jeg også vrisset af :o( Nok må være nok tænker jeg, men 'tør' alligevel ikke sygemelde mig mandag morgen.......Total pivskid er jeg!! Og så tænker jeg også fremadrettet......Rent økonomisk hvad så??? Lad os antage, at jeg melder mig syg på mandag. Jeg slipper ikke for de hersens "omsorgs"samtaler, det ved jeg. Men så ender det ud i, at jeg bliver fyret med virkning fra 1. maj. Jeg har 4 mdrs. opsigelse (altså 1.september). Får jeg så fuld løn under sygemeldingen frem til 1. maj?? Eller ryger jeg på sygedagpenge eller hvad?? En eller anden klog - eller to - der kan svare mig på det???

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jamen du har da ganske sikkert ret..........

Min læge sender mig sådan en stress-test halløj, som jeg skal besvare og sende til hende. Åh jeg synes det er svært, for på den ene side VED jeg, hvad jeg skal, men på den anden side er jeg for svag til at tage mig sammen og få det gjort :o(

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Heidi. Puha, nu hvor du lige skriver det, kan jeg godt huske, at du gik ned. Og jeg er ret sikker på, at jeg har givet dig de samme råd, som I alle sammen giver mig nu - men det er jo altid så meget nemmere at råde andre end at gøre det selv.

Jeg vil ikke love, at jeg sygemelder mig imorgen, men jeg tænker MEGET på det - og får uro i maven bare ved tanken. Jeg er også skide nervøs for, at fagforeningen siger, at jeg bare skal tage mig sammen og snakke med min Tr...............

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Zak......Jeg prøver virkelig at tænke på mig og familien, VIRKELIG!! Og tanken har da bidt sig mere og mere fast efterhånden som jeg får læst i denne tråd.

Jeg mangler bare styrken til at turde ringe og melde mig syg i morgen.......

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Endnu engang mange tak for kram og råd - det betyder rigtig meget (egentlig 'sjovt' som man kan blive så varm af helt fremmede menneskers cyberkram og råd........).

Jannie - ja den nye libero er ikke altid lige nem ;o)

Suk jamen.......JA jeg skal sygemelde mig i morgen, men gør jeg det??? Lige nu ved jeg det ikke.....

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Lige en side kommentar........

Jeg har fundet mit første indlæg,jeg anede ikke at på det nye libero,kunne være flere sider i samme tråd:)) men der var mit svar, wee måske er der ikke en heats mod mig alligevel*LOL*

ak ja,der er jo nok en løsning for alt,incl.det du står med i øjeblikket:/

K. Jannie

04-03-2012
janniesevik
janniesevik

Kære myklemy.........

Ja det kan jeg, han blev ved med at tage på arbejde,netop pga. økonomien:(

Det endte med at han blev fyret og at han først gik rigtig ned med stress:( Det var noget så forfærdeligt for hele familien,han vrissede af os,sov rigtig meget og kunne ikke overskue noget som helst:( vores læge syntes også at han havde ventet alt for længe om at sygemelde sig......

Du skal mærke på dig selv,din familie er vigtigere end dit arbejde,i sidste ende er det dem du skal se i øjnene,og ikke dine kollegaer:)

Husk INTET arbejde er vigtigere end din familie,vi ved jo godt alle sammen, at arbejde er en nødvendighed og jeg er da også sikker på at det rigtige job for dig nok skal komme:))

Nu syntes jeg at du skal sygemelde dig imorgen,ingen på din arbejdsplads ved imorgen, hvor længe du skal være væk,så tag en dag af gangen og pas på dig selv:)

KRAM Jannie

04-03-2012
janniesevik
janniesevik

Så har jeg måske set det........Jeg er pædagog og ansat under SL's overenskomst (arbejder med udviklingshæmmede).

Og tusind tak for dit kram!! Ked af at høre med din mand........Kan du 'se ham i mig' ud fra det jeg skriver?? Kan simpelthen ikke gennemskue, om jeg bare skal tage mig sammen og sige Nå nå, det går nok............

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Det er forståeligt nok:(

Jeg kan ikke lige huske præcis hvad jeg havde skrevet.......

Men jeg sendte dig et cyber kram og fortalte at min mand havde været i samme situation og at han endte med at blive sygemeldt med stress,men desværre noget sent(han har været længe om at komme sig)

Så spurgte jeg om hvilke fag du var i?? fordi jeg ved i mit fag,ville du få løn under hele dit fravær,og hvis det endte med en fyrring,ville du stadigvæk få løn indtil opsigelses perioden var slut......

jeg arb. i daginst......

Kram jeg håber at det snart lysner for dig:)

Jannie

 

04-03-2012
janniesevik
janniesevik

Jeg er faktisk i tvivl Jannie, om jeg har set det - I har jo været så søde til at svare *S* Og jeg husker bare helt i skoven for tiden ;o)

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Libero LOL*.........

Der må være en heats mod mig, siden det kun er mig der har oplevet det.......*S*

Jeg var den første til at svare på dit indlæg,hmmmm jeg forstår det altså ik´

04-03-2012
janniesevik
janniesevik

Først KRAAAAM

Dernæst skal du sygemelde dig i morgen - du får ikke takken af nogen for at komme på arbejde og have det skidt...DU skal passe på dig selv

I øvrigt kan du da ikke passe/arbejde med andre mennesker, når du ikke har det godt selv.

se at få fundet styrken til at sygemelde dig - så du igen kan blive en god mor, kone og god kollega.

sender dig kram og styrke

04-03-2012
giraffen79
giraffen79

Jannie - nej det tror jeg ikke jeg har, hvad spionerer du?? *S*

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Myklemyr kan du huske om du havde nået at se mit svar til dig igår,inden at det er blevet slettet???

Jeg er lige igang med et spion arbejde*S*.........

K.Jannie

04-03-2012
janniesevik
janniesevik

Tak allesammen - det er nu så rart, at man kan læsse af herinde *S*

Jeg er stadig i vildrede - ved godt at jeg BØR sygemelde mig imorgen, men stadigvæk så har jeg meget svært ved det. Al den der samvittighed over for de mennesker, jeg har med at gøre osv. - og jeg ved godt, at jeg ikke kan bruge det til en hujende hatfis!!

AAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHH :o(

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Kender det alt for godt. Går selv hjemme sygemeldt med stress og får det så skidt når jeg taler med min chef(hjertebanken, kvalme og svedige hænder)

Hvis du er funktionæransat så går du fuld løn under hele sygeperioden hvis ikke får du løn de første 30 dage derefter går du på sygedagpenge hvilket er 90% af din løn du så vil få.

Men syntes klart du skal hive fat i fagforeningen de er der for at hjælpe dig, det er det du betaler dem for ;)

Og som de andre skriver så meld dig syg på mandag, du får det ikke bedre ved at tage afsted det bliver det kun værre af( taler af erfaring), tænk på dig selv og ikke dem, det får du ikke tak for.

Kram og god bedring herfra

04-03-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Det er forskellen Zak, jeg føler virkelig ikke, at mine kolleger er særligt søde ved mig - i denne uge har de to af dem i min gruppe nærmest ikke talt til mig!! Og jeg ved pr. tidligere erfaring, hvordan der bliver set på folk,  der er ustabile......Og det er så mig nu :o(

Min mand støtter mig uanset hvad jeg gør - men jeg har bare SÅ svært ved det :o(

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Zak - det er kun x6 fordi hun er lille (knap 2 år) og det der vægtes er samarbejdet med mor. Pigen er ikke krævende eller 'svær'.

Jeg ved godt, at jeg bør sygemelde mig mandag, men det er virkelig, virkelig svært for mig :o( Jeg VED at mine to kolleger i gruppen allerede 'ser skævt til' (de taler fårligt til mig), og det er en af dem, jeg får fat i......Jeg har som skrevet også rigtig svært ved at hive fat i fagforeningen, fordi jeg er bange for, at de vil bede mig om 'selv at løse det'...........Damn it hvor jeg hader at være så usikker på alting :o(

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ååååh altså, nu tuder jeg så iiiiiigen.......Hvor er I søde :o)

Jeg er bare skide bange for, at min fagforening vil bede mig snakke med min TR, hvilket jeg ikke har lyst til - har slet ikke lyst til at involvere min arbejdsplads i, hvor skkidt jeg i virkeligheden har det med at være der!!

Kan slet ikke se mig ud af det her - ville bare ønske, at der faldt et nyt job ned fra himlen ;o)

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Synd dig at ringe til  din fagforening og få dem sat ind i din situation. De må kunne råde dig.

 

Og et kæmpe kram fra mig, du lyder virkelig til at have brug for det.

03-03-2012
Lykken
Lykken

Tak igen Zak - vidste slet ikke, at du vidste noget om den slags *SS*

Så vil jeg også tro, at jeg har løn under sygdom uanset længde - det er da egentlig meget rart at vide ;o) Så skal jeg bare have styr på det med aflastning/plejekontrakten....Vi får vederlag *6, fordi hun er lille.

Der er lige den detalje, at jeg HAR været en del syg (reel sygdom, som jeg dog nok har 'overspillet' lidt), så her i sidste uge sad lige og fik en snak med chefen, og vi nåede frem til, at jeg da bare havde været pokkers uheldig.......'Glemte' at sige, hvor skidt jeg vitterligt har det......Så det med fyring ligger nok ikke SÅ langt ude i fremtiden, hvis jeg sygemelder mig i løængere tid - slet ikke set i lyset af, at i de 11 mdr. min afd.leder har været ansat, har han fyret en  og to andre 'har selv sagt op' (ellers var de blevet fyret).

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jannie: Jeg er pædagog og under SL's overenskomst - men jeg kan simpelthen ikke finde noget....Tror altså ikke helt jeg forstår hvad du mener i det, du skriver om lønnen.... ;o)

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

øv hvor er jeg ked af at høre, at du har det sådan med dit arbejde:((

Min mand havde det fuldstændig lige sådan, på sit tidligere arb. Han blev til sidst sygemeldt med stress..........

Nu ved jeg ikke hvad du laver,men på det område jeg arbejder, ville du gå med løn og være sygmeldt indtil at du blev fyret(og så først efter opsigelses perioden ophøre med løn).....

Jeg arb. i daginst.

Kram.......Jeg håber at du snart finde et andet arbejde................. Jannie

03-03-2012
janniesevik
janniesevik

Tak Zak :o)

Øøøøhm, jeg har prøvet at finde noget om det, men det eneste jeg kan finde er, at jeg får løn under sygdom, men ikke hvor længe..........

Vi står begge på plejekontrakten, men det er mig, der får lønnen. Ved sgu ikke om det influrerer på det - det gjorde det ikke, da jeg var sygemeldt under barsel i hvert fald.

Og det bliver så også ændret til døgnpleje fra d. 15.marts og miinimum 3 mdr. frem - men så må vi jo rykke det over i min mands navn (selvom det er træls med topskatten!!).

03-03-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...