ØV for en lørdag eftermiddag - aften!!

Willum og jeg kørte idag Marius ned til en legekammerat.. Willum og jeg kørte derefter en tur ned til mormor, Anders og Moster Trine.. Vi hygger os, og mor og Anders får flere gæster! Willum og hans moster går ud for at lege i haven og hoppe på trampolin.. PLUDSELIG skriger og jeg mener SKRIGER Trine!! Hun er hoppet ned af trampolinen og Willum hopper lystigt videre, Trine sidder på jorden med hånden oppe på fjederene.. Min første tanke er at Willum har hoppet, fjederene har givet sig pg hun er blevet nappet! MEN NEJ! Trine er vrikket om, og da jeg kommer ud ser jeg bare at foden ikke 'hænger sammen' med benet! :( Jeg ringer til Vagtlægen kl 16, imens mor, anders og gæster trøster, putter is på og får hende ind.. Lægen mener i telefonen at det er en kraftig fortuning, jeg 'håber' den er brækket - det heler bedre.. Trine ryger i røntgen, og en tur ind på skadestuen.. Først kl 23 ved vi noget - eddermanme mig lang tid! Trine er nu indlagt - hun skal på operations bordet her til morgen, som lægerne i aften tror så blir det en op med 'søm og skruer' puha - har så ondt af det 'bette' væsen.. Trine er hjerneskadet og gammel epileptiker - hun er MEGET ked af at skal være på sygehuset, har SÅ ondt af hende, min lille bitte lillesøster på snart 16år! Skulle lige have luft! Marius havde forresten en fantastisk playdate! Julie

04-03-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Så der nyt igen..

Trine kom ned til OP kl 17 - hun blev holdt af 4 mænd, da hun skulle stikkes.

Trine er først kommet op fra opvågningen ved 21tiden.. Jeg ved endnu ikke hvordan OP er gået, og hvor lang tid.

Da jeg ringede til mor, fik jeg hendes kæreste Anders i røret, og kunne høre Trine SKRIGE i baggrunden. :(

Jeg sidder nu og venter på at høre mere.

Julie

04-03-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Trine er stadig ikke kommet ned til op :( :( :(

 

 

04-03-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder

Ditte H -  Willum hoppede bare videre imens der var tumult omkring moster..

Han spurgte nogle gange til hvor Mormor, Moster og Anders var henne, ellers ikke det vilde.. Vi hyggede med Beethoven film og 101 dalmatiner.. ;)

Hertil morgen ved 8 tiden fik jeg afvide at Trine står på akut op listen, men at de mente der ihvertfald ville gå 2 timer.. Men har stadig ikke hørt noget fra mor.

Tak for god bedring til Trine.

04-03-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...