Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

EFTERLYSNING - Teddy & Ko

Min datter er helt og fuldstændigt afhængig af sin højt højt MEGET højt elskede bamse. Den følger hende overalt på nær i vuggestuen. Men den er med i samtlige situationer og i alt uanset hvad hun foretager sig. Derfor vil vi meget gerne have fat i en mere af den samme bamse, da vi er så ekstremt bange for at miste bamsen en dag eller hvis den bliver så slidt den ikke kan hænge sammen mere. Bamsen er en lyserød elefant som holder en sutteklud/nusseklud i hænderne. Den er meget meget blød og på mærket står der Teddy og Ko. Jeg har søgt på Google efter bamsen og kigger altid efter den når jeg kommer forbi tøjdyrsforhandlere. Er der nogen der kan hjælpe? Hvis bare jeg kunne finde frem til firmaet der laver den... men jeg har ikke kunnet finde ud af hvad det der Teddy & Ko er for noget for der findes ikke noget på Google.  

04-03-2012
Annedol
Annedol

Heeej RogS

Ej hvor er jeg glad for at du har set mit indlæg... jeg vil straks tage i bilka og høre om de kan hjælpe :) om ikke andet ved de da hvem der har lavet bamsen... det virker skørt. Men min datter lever kun for den bamse.

Når hun spiser mad, skal bamsen sidde ved siden af og hun giver den mad og drikke, og den får børstet tænder og den er med i barnevognen, og i sengen til natten, og når hun tager i vuggestue tager hun lang afsked med bamsen, som hun putter ind i sin seng, giver dyne på og giver den en af hendes egne sutter og siger "faaarvelll bamse".

Så gud hvor er jeg lykkelig, og håber du har ret i at den er forhandlet i bilka :)

16-03-2012
Annedol
Annedol

Min datter har nøjagtig den bamse som du beskriver af mærket teddy & ko :) 
Jeg er faktisk næsten 100% sikker på at den er købt i bilka :) Ved ikke om du kan være heldig at de stadig fører den der?

04-03-2012
RogS
RogS
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...