Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad er der egentligt af tilbud til fædre/ kommende fædre?

Der er så mange tilbud til kvinder og vores føsel, følelser, forberedelser med mere ..   Men hvad er der til mænd? der findes vel nok noget, men syntes bare ikke man rigtigt hører eller ser noget om det? Måske noget fædre gruppe? noget babysvømning til for fædre og deres børn? bare et eller andet tilbud, mænd kan bruge? for mænd er mænd, og nogle er mere åbne end andre, men der er vel også nogle der kan bruge nogle snak med andre mænd, så de evt. kan være mere forberedte til fødslen mm.  Min kæreste virker til at være med på det hele, og jeg fortæller ham alt, hvad jeg kan fortælle ham, selv om han ikke har spurgt til noget som helst af det, men kan se det beroligere ham .. f.eks. hvis jeg pludselig begynder at græde, fordi noget irretere mig, så fortæller jeg ham, hvor tåbeligt jeg syntes jeg sidder og græder over ingenting, men jeg kan ikke gøre så meget ved det, fordi jeg er doper på homoner.. og han bliver forstående, og så sidder vi begge og griner lidt af det :)   men der er jo vel nogen mænd, der har brug for nogle tilbud ang graviditet og fædre rollen, men ved ikke hvor man skal finde dem..

04-03-2012
phillicia
phillicia

Der er masser af fine tilbud, men de er jo ikke forbeholdt mor. Fædre er jo også velkomne ved Jdm, lægebesøg, fødselsforberedelse, rundvisning af fødegang osv. 

Der er jo så den finurlighed, at kvinden i mange tilfælde skal være der, når det drejer sig om graviditet, da undersøgelserne jo ikke kan ske uden hun er der.

Min mand og jeg deler barsel. Jeg har selv haft lyst til at deltage i mødregruppe - han havde/har på ingen måde lyst til at deltage i babysalmesang, fædretræf osv. Han har deltaget i begrænset omfang ved konsultationer, men helt ærligt, så synes jeg godt nok også det er omstændigt, at få mit arbejdsskema til at gå op med hans indenfor konsultationstiden. (+ vi nok i forvejen synes at det er lidt rigeligt ressourcer der afsættes til div. tilbud)

Vores piger har dog gået til babysvømning og jeg synes tit og ofte, at det er far der er med i bassinet der. Mor bløder måske ved opstart eller magter ikke liiige badedragten. Og vandet er et fint påfund for far og barn til at hygge.

04-03-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...