Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Erfaring med kiropraktor?

Er der nogen der har det? Og som kan fortælle mig at det er normalt at have ondt bagefter? Jeg var til kiropraktor i fredags pga det biluheld jeg var med i for knap en måned siden. Jeg kan helt klart mærke at han har fået løsnet op for de led der var låst, men hold da op hvor gør det stadig ondt. Nogen der har erfaringer de vil dele ud af?

04-03-2012
Muster
Muster

Har haft ringet til vagtlægen i dag. Det var faktisk en af lægerne fra mit lægehus (dog ikke en jeg tidligere har været inde hos) og han mente at jeg skulle komme til åben konsultation imorgen i stedet for at blive kigget på i dag :-(

04-03-2012
Muster
Muster

Line
Har skam taget 1 g Panodil OG 400 mg Ibumetin 3 gange dagligt den sidste uges tid. Men det er ikke nok til at tage smerterne.

04-03-2012
Muster
Muster

Heidi

Har brugt varme indtil nu, men efter jeg har været ved kiropraktoren (og fået ondt på en helt anden måde) har jeg brugt is. Nogle af leddene var for hævede til at han kunne gøre noget ved dem i fredags.

04-03-2012
Muster
Muster

Ingen erfaring men et stort kram og rigtig god bedring!!!

04-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Efter aftale med kiropraktoren har jeg haft is på en gang dagligt, men synes ikke at det er særlig rart. Jeg fryser og spænder i musklerne, så jeg føler ingen lindring ved det.

Jeg rører mig det jeg kan. Kan alligevel ikke holde til at befinde mig i den samme stilling ret lang tid ad gangen. Jeg har bl.a. ordnet vasketøj og lavet aftensmad i dag, men måtte holde flere pauser for at klare det.

04-03-2012
Muster
Muster

Hvis jeg en enkelt gang har ondt efter beh. så enten tager jeg noget koldt på eller smører med noget Voltaren Gel. Begge dele er effektivt :)

Du skal bare huske på, at du skal bruge din krop og ikke holde dig i ro - undtagen voldsomme ting selvf. :) Al ting med måde, men dine muskler har godt af at blive brugt. Du har nemmere ved at "låse" i dine led, hvis dine muskler ikke bruges - altså bliver stive...

God bedring. Jeg håber, at du har fundet en god kiropraktor :)

04-03-2012
tulle97
tulle97
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...