Skal jeg være bekymret?

Sidste weekend kastede Mathilde op en gang. Hun havde 38-38,5 i feber. Vi tog til lægen med hende mandag, og han sygemeldte hende med influenza indtil onsdag. Torsdag og fredag var hun i vuggestue men ville ikke rigtig spise, derudover var der intet galt. I weekenden har hun været glad og leget uden problemer, dog spiser hun stadig ikke noget. I går (søndag) spiste hun en drikke yogurt og 3 små rugbrødshapser. Det var alt. Dog drikker hun. Hun har ikke feber.  Her til morgen spiste hun en halv portion havrefras, og nu da jeg hentede hende i vugestue sagde de, at hun havde kastet sin frokost op igen. Hun virker glad og upåvirket, men hun har stort set ikke spist i en uge.  Selvom vi laver hendes favoritter, så spiser hun ingenting. Slik og nødder glider dog ned sammen med juice, vand og cola.  Hvad kan grunden være til, at hun ingen appetit har? Er det normalt, at børn i perioder ikke rigtig spiser.  Vi står og skal på skiferie i morgen, så jeg er faktiskt en smule bekymret for, om farfar og farmor (som skal passe hende de 5 dage vi er afsted) kan overskue, hvis hun er syg. De har ingen bil hernede og hvad så, hvis de ender med at skulle til lægen? Hmm...

05-03-2012
Bruxmor
Bruxmor

Nå... tror jeg har knækket koden!! Hun har fået to kindtænder, så jeg er næsten sikker på, at det er det der er årsagen.

Hvis det er tilfældet er jeg meget lettet!

06-03-2012
Bruxmor
Bruxmor

Det vil jeg prøve. Tænkte, at grunden til, at hun kastede op igen i dag var fordi hun ikke har spist så længe. Og så reagerer maven måske på at få noget ned.

05-03-2012
Bruxmor
Bruxmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...