Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

What? (skat)

Jeg har i dag været inde på skat for at se giraffen. Jeg har de sidste mange år været på SU og de sidste par år har jeg skulle betale omkring 150 kr tilbage pga. renter på nogle aktier. Den eneste forandring der er sket det seneste år er, at jeg er blevet gift. Nu står der så, at jeg skal have 11.600 kr tilbage i skat! Det fatter jeg minus af. Pengene vil bestemt falde på et tørt sted, men før jeg glæder mig for meget, skal jeg vist have fat i Borgerservice. Der må da helt sikkert være sket en fejl!

05-03-2012
Lofl f
Lofl f

Ved at min mand og jeg blev gift... har det ændret en del ting..... Min mand skal betale penge tilbage, og jeg skal have penge... men har plus i sidste ende. Men nogle af tallene kan vi ikke helt forstå.. Så har valgt at vi kører en tur i skattecenteret......

Håber jer der skal have penge tilbage at i nyder det, og jer der skal betale, lige kigger på tallene igen... så i evt. skal betale mindre eller ligefrem have noget tilbage...

06-03-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder

Lofl, som jeg har skrevet, så behøver du ikke betale det hele på en gang, det kan blive trukket over skatten næste år :)

06-03-2012
karen26
karen26

For søren da, Ditte! Du skal da helt sikkert hive haft i kraven på Stig de næste gange. Når det går lige op er det jo lige meget, men det er sgu træls at skulle af med knap 11.000 på én gang.

Jamen er det ikke dejligt, Libra? :) Jeg gik også ind og tjekkede, fordi min far ringede og sagde, at han skal have 150 kr tilbage.

05-03-2012
Lofl f
Lofl f

Jamen hvis det passer, så er det jo skønt! Det er en mærkelig måde at spare penge op på! :) Men dejligt at køkkenet lige kan blive ordnet for de penge.

05-03-2012
Lofl f
Lofl f

Heidibuhl - undskyld mig, men hvis det er år efter år, at  I skal betale meget tilbage, hvorfor pokker sørger I så ikke for, at jeres forskudsregistreringer passer sådan nogenlunde??? Det ville da være bedre end hvert år at få et forventet skattesmæk........

Lofl - ikke skidt med en sjat tilbage, det får vi også, og er igang med at planlægge resten af køkkenet *G*

05-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jo ffn, det er rigtigt. Uh, jeg håber den er god nok. For vi kunne helt sikkert bruge pengene. Du giver mig håb, Karen! :)

Men vi skal stadig have det tjekket, for jeg er vildt paranoid. Jeg kan ikke bruge pengene før jeg med sikkerhed ved, at det er vores og ikke nogen, vi skal betale tilbage.

05-03-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg fik også vildt meget tilbage det år vi blev gift. Vores situation lignede jeres. Så mon ikke den er god nok.

 

HeidiB, Hvorfor lader I ikke bare beløbet gå over næste års fradrag? det gør vi altid hvis vi skal betale og det har vi gjort de seneste år. Det synes jeg ikke vi mærker i det daglige.

05-03-2012
karen26
karen26

Vi bor til leje i en boligforening. Jeg tror desværre der er sket en fejl. Jeg må hellere få det opklaret hurtigst muligt, for det er sgu ærgeligt at skulle betale pengene tilbage, når de er brugt. Det kender HeidiBuhl åbenbart noget til. :(

05-03-2012
Lofl f
Lofl f

jamen så kan du da betale de 14000 mvi skal af med :-( Der røg den ferie nemlig... atter en gang øv øv

05-03-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...